Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 28 червня 2021, 17:40
14247
19

Світоліна, Костюк і Козлова дізналися суперниць в основній сітці Вімблдону

Відбулося жеребкування трав'яного мейджора

| Оновлено 28 червня 2021, 17:40
14247
19
Світоліна, Костюк і Козлова дізналися суперниць в основній сітці Вімблдону
Getty Images / Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

У п'ятницю, 25 червня, відбулося жеребкування жіночого одиночного розряду Вімблдонського турніру.
 
В основі трав'яного мейджора Україна буде представлена ​​як чотирма тенісистками. За рейтингом в основу пройшли Еліна Світоліна і Марта Костюк, Катерина Козлова скористалася «захищеним» рейтингом. Кваліфікацію подолала Леся Цуренко. 
 
Еліна Світоліна (№5 WTA), яка отримала третій номер посіву, на старті змагатиметься проти Алісон ван Ейтванк з Бельгії (№57 WTA).
 
Марта Костюк (№67 WTA) розпочне змагання зустріччю проти Кікі Бертенс з Нідерландів (№20 WTA).
 
Катерина Козлова (№158 WTA) стартує матчем проти Вікторії Азаренко з Білорусі (№14 WTA).
 
Леся Цуренко (№164 WTA) розпочне виступи в основній сітці матчем проти Юлії Путінцевої з Казахстану (№42 WTA).
 
На жаль, в чоловічому одиночному розряді представників України не буде. Ілля Марченко і Сергій Стаховський не зуміли подолати сито відбору.
 
Матчі основної сітки Вімблдону стартують 28 червня.

Турнірна сітка

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павло Троян
Еліні складно буде, Ван Ейтванк спеціалістка по грі на траві - минулого тиня виграла трав'яний турнір у Нотінгемі.
А от Марта має хороші шанси - Бертенс заявила про закінчення кар\єри і знаходиться не в найкращих фізичних і психологічних кондиціях.
Козлова за рівнем значно нище Азаренко, тому тут може допомогти лише травма останньої.
vital
В принципі жереб для Марти кращий, ніж на РГ. Є шанс обіграти розібрану Кікі і піти далі її сіткою. Але треба щоб Марта за ці кілька днів через тренування покращила свої навики гри на траві...
Stanislav Matusevych
Для Марти нормальний жереб, адже Бертенс на траві ніколи нічого не показувала, а зараз є взагалі розібраною і готується до пенсії. Треба нормально настроюватися і вигравати. А далі одразу неприємна Севастова, з якою в Істборні не вдалося зробити жодного брейку. Тобто, навіть перемога над сіяною шлях особливо не розчищає.
У Еліни до 1/4 сітка непогана, от тільки перші два кола якось би пройти. Ван Ейтванк та Анісімова можуть створити великі проблеми. А для нинішнього стану Еліни і поготів.
Другий Шолом поспіль є шанси на виліт усіх наших представниць у першому раунді. У Парижі все закінчилося, в принципі, непогано, подивимось, що буде зараз.
dudigo78
Ну нарешті в Еліни зразу зі старту серйозна суперниця. Якщо переможе, то цілком ймовірно далі піде як по маслу, ну а якщо програє, то і нема чого розстроюватись.
sv_2000
Ну повезло немного Лесе, могло бы квалифайеру попасть много хуже.... Но все равно очень вряд ли.
Козлову, кстати, не стоит сразу хоронить.... На нее может вполне снизойти вдохновение, играть она умеет, а трава для Азаренки - не очень любимое покрытие. Даю ей больше шансов, чем Лесе.
У Элины соперница серьезная, но рабочий вариант.... Только вот Элина, мягко говоря, не блещет сейчас. Так что вполне может и сразу отлететь.
Оставил на закуску Марту, так как для меня она самая сложная для прогноза.... Марта мучается на траве, Бертенс же сейчас пребывает в какой-то прострации... Если б был грунт/хардб то уверенно ванговал бы Марту... А тут полный ХЗ.
В общем, мало чего жду от этого шлема.... Утешает то, что я мало чего ждал и от последнего РГ, а он оказался для Костюк очень бодрым. В общем, надеюсь, Марта или Элина посрамит скептиков, в том числе и меня)))
Vlad Veniamin
Просто надо перестать плохо играть .
vizuals
Я лесь бачив, що Бертенс згортає свою діяльність. В усякому випадку, її пік прийшовся на 2018 рік, коли вона грала у фіналі Підсумкового, і зараз шанси Марти непогані, хоча... З травою вона усе ніяк не потоварищує
kollekciy
Як для Мартиного везіння, ще хороший жереб. Бертенс я їй хотів ще на минулому турнірі. А, з Севастовою навіть не мотивована шолом Марта боролася майже на рівних. Просто потрібно нарешті грати перші сети, та проаналізувати вже отримані данні про гру Севастової.
сергей богданов
Марте прямо скажем повезло, главное чтобы она сама заиграла на траве в другой теннис, у Кати шансы призрачные, о Элине и писать не хочется бессмысленно анализировать ее сетку так как уровень сейчас игры не позволяет надеятся на длительное прибывание на уимбле
Александр Науменко
А для кваліфів Сабаленко, Кенін, інші прийнятно.
Sashamar
Щоб не було зайвих ілюзій щодо Еліни, "нинішній стан, не нинішній стан", і таке інше.
На офіційному сайті WTA статистика виступів на траві для всіх 32 сіяних. Так от, гірше, ніж у Еліни (48 відсотків виграних матчів на траві за всі часи), вона тільки в Павлюченковой (44) та Пегули з Бадосою (по 33). Близька у двох термінаторш (Соболенко і Саккарі) та Мертенс - по 50. Є Швьонтек, Андреєску та Крейчікова, де статистики ще взагалі нема, але у Іги в доробку юніорський Вім. У всіх інших вона значно краща.
https://www.wtatennis.com/news/2177867/wimbledon-2021-breaking-down-the-top
-32-seeds
щоб не бути голослівним.
DAFS2122
ждемс такую себе Крейчикову на уимблдонский лад с нижней части/половины сетки
Лор Дэвис?
Коллинс?
Волынець?
це буде просто капець!
axylinam
Для Свитолиной и Костюк вполне нормальный жребий
Василий Будник
Шансы есть всегда. Все девушки выиграют. И футбольная сборная пройдет Швецию. И Лома нокаутирует Накатани. Но в реальности- все до наоборот. Хоть бы кто-то выстрелил!