Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2021, 22:55
7935
10

ФОТО. Динамо вийшло з відпустки. Луческу провів перше тренування

Наставник традиційно провів тривалу установку прямо на футбольному полі

| Оновлено 24 червня 2021, 22:55
7935
10
ФОТО. Динамо вийшло з відпустки. Луческу провів перше тренування
ФК Динамо Київ

Поки динамівські збірники готуються до поєдинку зі Швецією в 1/8 фіналу Євро-2020, інші гравці «Динамо» продовжують підготовку до нового сезону клубного футболу.

До Києва прибув Мірча Луческу, який під час матчів групового раунду Євро-2020 перебував у Бухаресті, де відвідував матчі збірної України, амбасадором якої він є.

Під його керівництвом команда продовжила роботу в розширеному складі. До тих футболістів, які тренуються в групі з першого дня підготовки до нового сезону, серед яких і гравці, які повернулися з оренди, і футболісти, які виступали в минулому сезоні за молодіжний склад, приєдналися динамівські збірники, які врешті не поїхали на Євро – Олександр Сирота та Богдан Лєднєв, легіонери Карлос де Пена, Сідклей, Беніто, а також гравці, які залікувати травми – Беньямін Вербич, Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Володимир Шепелєв. 

У четвер команда провела два тренування – ранкове та вечірнє. У ранковому не брала участі частина гравців, які проходили медобстеження в клініці Борис. Серед них – Беньямін Вербич, для якого вечірнє заняття стало першим після повернення на футбольне поле, з чим його привітали товариші по команді, коли Бен виходив на тренування.

Разом із ним проходили традиційне медобстеження й інші легіонери Динамо. До слова, Сідклей летів до Києва транзитом через Цюріх, звідки добирався одним рейсом з генеральним директором клубу Резо Чохонелідзе. Поки немає в групі динамівських збірників, як українців, які продовжують виступи на Євро-2020, так і поляка Томаша Кендзьори, для збірної якого Євро вже завершилося, але йому надано відпустку, Жерсона Родрігеса, а також Руслана Нещерета і Микити Бурди, які продовжують відновлення.

До слова, Микита Бурда проводив індивідуальне тренування під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби перед тренуванням основної групи і на тому ж полі. Він працював з м'ячами, проте повертатися в групу ще не час, ще місяць Микита буде працювати індивідуально.

Перед початком вечірньої сесії навіть на базі Динамо в Конча-Заспі, де зазвичай віє приємною прохолодою з лісу, було дуже спекотно. Стовпчик термометра показував +33, тому Мірча Луческу попередив гравців, аби вони стежили за самопочуттям. Проте, ніхто себе не шкодував – на занятті гравцям потрібно було виконати великий обсяг роботи, в тому числі бігової.

Наставник Динамо традиційно провів тривалу установку прямо на футбольному полі, торкнувшись у своїй промові багатьох аспектів. Він акцентував увагу підопічних на важливості нинішнього етапу підготовки, так як у цей час закладається база фізичного стану, яку гравці відчують протягом сезону. Ви напевно відчули відчутний прогрес у фізичній підготовці протягом минулого сезону – підсумував наставник.

Також Луческу підкреслив, що всі вправи гравці повинні виконувати на максимумі, всі вони мають тактичний підтекст, і ті ж квадрати даються не для того щоб гравці відпочили, а щоб, працюючи на максимумі в умовах обмеженого простору і часу, покращували свої дії на полі.

Під час тренування бігова робота з м'ячами і без м'ячів чергувалася з тактичними вправами. Команда багато працювала над білд-апом, початком атак, зокрема колективними діями при виході з оборони, розташуванням гравців на полі та напрямками руху м'яча. Працювала команда і над завершенням атак, комбінаціями і прострілами.

Вже за кілька днів, а саме 28 червня, біло-сині вирушать на перший літній закордонний збір, під час якого проведуть чотири контрольні матчі. 

ФОТО. Динамо вийшло з відпустки. Луческу провів перше тренування

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Буяльский еще мог бы помочь в 1/8, но набрали балласта, который стесняются даже 5-й заменой выпустить. Ни разу на Евро не использовали полную квоту в 5 замен.
maxlove
Наснаги хлопці!!! І давайте, з Богом!
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орлов Михаил
З мудрим корчим Будулаєв ми знов переможем усіх у нашій КолгоспЛізі, це не обговорюється.На жаль у Європі ми у жопі, але незабаром Харків знов відродиться і буде чморити оте європейство! Почекаємо трохи!
Orakul21
Особенно впечатляет перечень легионеров, приобретенных в этом сезоне.
И потраченные на них деньги.
Луческу для Суркиса воистину лучший!