Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 14:37
502
0

Обидві заб'ють - привабливий варіант для ставок на футбол. Школа беттінга.

Як ставити на голи

| Оновлено 05 липня 2021, 14:37
502
0
Обидві заб'ють - привабливий варіант для ставок на футбол. Школа беттінга.
Getty Images/Global Images Ukraine

У лінії можна знайти досить оригінальні варіанти. Готуючись до розміщення парі на футбольну зустріч, можна зіткнутися з пропозицією поставити на такий варіант, як "Обидві заб'ють". Вона може також позначатися лаконічною абревіатурою "ОЗ". Сенс її зрозумілий: гравець робить парі, чи опиниться м'яч у воротах обох команд.

Можна ставити як на "так", так і на "ні"

Так і позначаються ці варіанти в лініях - "ОЗ - так", "ОЗ - ні". Якщо вибираєте перший варіант, то для того, щоб ставка "зайшла", потрібно, щоб протягом обраного матчу обидва суперники забивали мінімум по 1 разу кожен. У цьому відмінність від тоталів та індивідуальних тоталів. Як мінімум, гравець буде задоволений нічиєю 1-1. А там можна чекати і 2-1, і 1-3, і так далі. На противагу, якщо ставити на "ні", то тоді парі вважається "зіграним", якщо як мінімум 1 з суперників за час гри так і не забив жодного разу. Перелік варіантів дуже широкий, від нульової нічиєї (на що є часто окрема пропозиція у вигляді "ніхто не заб'є", і з непоганим коефіцієнтом), і мінімальна перемога (1-0 на будь-яку користь), і навіть будь-який розгром. Головне, щоб він був "сухим".

Де шукати ці варіанти?

Перш за все, відзначимо, що подібна опція характерна фактично тільки для футболу, з популярних видів спорту. Неможливо уявити тенісний, баскетбольний або навіть волейбольний поєдинок, що виграний "насухо". Так, таке трапляється ще й в хокеї, але у кращих голкіперів за повний сезон в НХЛ і КХЛ, а це десятки зустрічей, до 10 "шатаутів", тобто зустрічей без пропущених. А ось у "грі мільйонів" таке відбувається відносно часто. І пропозицію з "обидві заб'ють" можна знайти стосовно будь-якого поєдинку. Як правило, потрібно переходити в розділ "Голи".

Коли на що ставити?

Допоможе знання стилю супротивників. Якщо на поле виходить команда, яка грає за давнім принципом "забийте скільки зможете - ми заб'ємо скільки захочемо", то варто зупинитися на варіанті "так" у цій лінії. Якщо ж грають "закриті" команди, такі, як, наприклад, мадридський "Атлетіко", або "Челсі" за Томаса Тухеля, що прагматично грають з оглядкою на свої ворота - найчастіше виходить "ні". Також в основному йдуть з поля з "клін-шитом" голкіпер явного фаворита після матчу з глухим аутсайдером. Наприклад, якщо йде гра між збірними Італії та Сан-Марино, то вкрай складно чекати голів від других. Але і коефіцієнт буде на подібні зустрічі не таким симпатичним.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.