Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2021, 03:11
2426
0

Начебто вже виграли чемпіонат. Реакція тренера та гравців Хорватії

Нікола Влашич отримав приз Зірка матчу, продемонструвавши блискучу гру

| Оновлено 23 червня 2021, 03:11
2426
0
Начебто вже виграли чемпіонат. Реакція тренера та гравців Хорватії
УЄФА. Нікола Влашич

Хорватія переграла Шотландію (3:1) в матчі 3-го туру Євро-2020 та вийшла до 1/8 фіналу. Нікола Влашич отримав приз Зірка матчу, забивши важливий гол та продемонструвавши блискучу гру. Хорвати раділи, наче вже виграли чемпіонат.

Головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч:

«Пропустивши гол, ми не зупинилися. Ми вірили, що можемо виграти, спокійно і зосереджено вели гру. Рано чи пізно ми повинні були забити. Це був складний матч проти сильних суперників, але ми впоралися. Хочу подякувати всім, хто нас підтримував. Ви даєте нам сили і зможете нами пишатися. Ці 10 днів стали серйозною перевіркою для мене та інших. Ми показали, на що здатні».

Капітан збірної Хорватії Лука Модріч:

«Ми дуже раді, тому що провели чудовий матч і вийшли в наступне коло. Ми були незадоволені своєю грою в перших двох матчах і знали, що можемо грати краще. Коли ми діємо так, як сьогодні, то небезпечні для будь-якого суперника. Цей гол для мене дуже важливий, але набагато важливіше наша гра з початку і до кінця матчу. Я дуже радий, що мій гол зіграв свою роль, але головне, що команда перемогла».

Нападаючий збірної Хорватії Бруно Петкович:

«Відмінний матч. Мабуть, було важкувато, коли ми пропустили. Ми контролювали гру, показували хороший футбол, мали багато моментів. Ми можемо пишатися тим, як зіграли. Перший гол був бездоганний, а на наступних стадіях турніру все в наших руках. Але давайте рухатися поступово».

Півзахисник збірної Хорватії Нікола Влашич:

«Це була відмінна гра. Ми знали, що можемо так грати. Коли вони зрівняли, ми зберігали спокій і знали, що ми сильніші і можемо створити нові моменти. У підсумку ми впевнено виграли, і я думаю, що якраз таку Хорватію хочуть бачити вболівальники. Я завжди готовий, незалежно від того, виходжу я в основі або розпочинаю матч на лавці. Я можу довго не виходити, але це неважливо. Я завжди готовий допомогти команді. Місць в збірній не так вже й багато, але я хочу бути її частиною якомога довше».

Правий захисник збірної Хорватії Йосип Юрановіч:

«У мене була одна мета: вийти та зіграти на сто відсотків моїх можливостей, щоб допомогти команді. Зрештою я взяв участь в першому голі. Ми стаємо сильнішими з кожним тренуванням, з кожним матчем».

Головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк:

«Сьогодні ми зустрічалися з командою, яка має досвід гри на таких турнірах і яка розуміє, як проводити третій матч в групі, а у нас такого досвіду і таких знань немає. Тому для нас турнір закінчився, а Хорватія йде далі. Я засмучений через гравців. Ми довго не могли кваліфікуватися ні на один турнір, а тепер у нас є група сильних гравців, яка це зробила. В ході групового турніру було багато хорошого, але в результаті ми не змогли набрати потрібні очки.

Думаю, якщо говорити про підготовку до турніру – ми не заробили очок в першій грі, в результаті ми вирушили на Уемблі та витратили багато сил, як фізичних, так і душевних, щоб подарувати собі шанс. Може бути, через це нас і не вистачило на третій матч. Це те, чого ми повинні навчитися до наступного турніру. Обіцяю, що він буде раніше, ніж через 23 роки».

Півзахисник збірної Шотландії Джон Макгінн:

«Я абсолютно пригнічений тим, що ми не пройшли далі. Ми грали з чудовою командою, у якій величезний досвід виступів на великих турнірах, і вони продемонстрували це сьогодні ввечері. Я думаю, що ми несправедливі до себе, ми вже увійшли в історію тим, що зіграли на цьому турнірі».

Воротар збірної Шотландії Девід Маршалл:

«У грі завжди важливі нюанси, але в даному випадку з результатом не посперечаєшся. Тренер сказав нам, що це лише початок шляху, і скоро ми зберемося знову, щоб спробувати кваліфікуватися на чемпіонат світу. Тепер у нас є турнірний досвід, і це робить нас сильнішими як колектив».

Події матчу

77’
ГОЛ ! М'яч забив Іван Перішич (Хорватія).
62’
ГОЛ ! М'яч забив Лука Модрiч (Хорватія).
42’
ГОЛ ! М'яч забив Каллум Макгрегор (Шотландія).
17’
ГОЛ ! М'яч забив Нікола Влашіч (Хорватія).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Юрій КОВАЛЬ: «Весною по набраним очкам Зоря входить в п'ятірку кращих УПЛ»
Футбол | 10 травня 2024, 11:52 0
Юрій КОВАЛЬ: «Весною по набраним очкам Зоря входить в п'ятірку кращих УПЛ»

Головний тренер «Зорі» розповів про матч з «Колосом»

Стало відомо, що сказав Тухель президенту Реала після матчу Ліги чемпіонів
Футбол | 09 травня 2024, 12:13 0
Стало відомо, що сказав Тухель президенту Реала після матчу Ліги чемпіонів

Мадридці обіграли мюнхенців і вийшли у фінал головного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.