Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 23 червня 2021, 02:58
1235
1

Луїс ЕНРІКЕ: «Ми переможемо і пройдемо далі»

Наставник збірної Іспанії рішуче налаштований перед поєдинком проти Словаччини

| Оновлено 23 червня 2021, 02:58
1235
1
Луїс ЕНРІКЕ: «Ми переможемо і пройдемо далі»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке поділився очікуваннями від поєдинку групового етапу Євро-2020 проти збірної Словаччини.

«Словакам складно забивати. Тим більше, що нічиєї їм буде досить. По центру їхню оборону зламувати дуже складно, оскільки там накопичується дуже багато футболістів.

Нам необхідно відтягувати суперника на фланги, і тоді все буде простіше. Матч буде складніше, ніж всі вважають. У перших двох матчах суперники створювали нам масу складнощів, і нам знову доведеться поламати голову над їх вирішенням у наступному поєдинку. Але ми готові.

Вважаю, на цьому Євро ми входимо до числа команд, які створюють найбільшу кількість моментів. Але хорошими їх назвати не можна, раз ми їх не реалізуємо. Наприклад, в останньому матчі ми не забили пенальті. Та й в цілому у нас є простір для розвитку, якщо говорити про завершальну стадію атак.

У такому виді спорту, як футбол, і тим більше на Євро, на перше місце виходять результати, які відсувають у тінь всю виконану роботу. Ми не будемо нічого не міняти, крім того, що будемо краще чіплятися за свої моменти. Упевнений, ми зможемо «розблокувати» себе.

Упевнений, що ми переможемо і пройдемо далі. Хоча я був упевнений в перемозі і в попередніх двох матчах. Тому, ймовірно, це не найкраще посилання. Втім, впевненість не залишає мене», — вважає Енріке.

Поєдинок Словаччина — Іспанія відбудеться в середу, 23 червня, о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Милан Милан
Неудачник.