Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
925
0

Аргентина – Парагвай. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки

Чи зможуть Мессі та компанія розколоти «ібіраро»?

Аргентина – Парагвай. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 22 червня, у Бразиліа на Національному стадіоні ім. Мане Гаррінчі відбудеться матч третього туру групового раунду Копа Америка з футболу, у якому зіграють національні збірні Аргентини та Парагваю. Стартовий свисток венесуельського рефері Хесуса Веленсуели прозвучить о 03:00 за київським часом.

Збірна Аргентини

Підопічні Ліонеля Скалоні нарешті вийшли з серії нічийних результатів, зумівши здобути свою першу перемогу на Копа Америка-2021, у минулому турі обігравши Уругвай (1:0). Ліонель Мессі і в тому поєдинку не пішов із поля без результативної дії, віддавши гольову передачу під єдиний забитий м'яч, тому можна вважати, що він продовжує тягнути свою команду до довгоочікуваного титулу на своїх плечах.

«Альбіселесте» очолюють свій квінтет із чотирма набраними очками, але збірна Чилі не має наміру їх відпускати до самого останнього туру, однак у Аргентини буде прекрасний шанс відірватися від конкурентів – за кілька годин до початку нашого поєдинку відбудеться матч Уругвай – Чилі, результат якого буде мати досить важливе значення для подальшого турнірного шляху в групі колективу Скалоні.

Збірна Парагваю

Що ж стосується майбутніх суперників Аргентини, то варто відзначити той факт, що Парагвай свою першу перемогу на Копа Америка-2021, на відміну від Мессі і компанії, зумів здобути з єдиної на даний момент спроби. І немає в цьому контексті особливого значення, що підопічними Едуардо Беріссо була обіграна відверто слабка в нинішніх реаліях Болівія (3:1). У загальному підсумку, кожен набраний бал наближає кожну з команд до виходу до плей-оф.

«Гуарані» дуже давно не перемагали в будь-яких великих змаганнях. Їхній останній успіх припав на сезон-1978/79, який завершився підняттям головного трофея Кубка Америки над головою. У сучасних реаліях збірної Парагваю уявити собі подібне досягнення буде дуже складно. Так, це дуже непоступлива команда, яка любить грати на вимотування суперників, завдяки чому досягає своєї мети. До слова, Аргентина це знає, як ніхто інший – в останній раз вона обігравала майбутнього суперника майже шість років тому, а ось попередні чотири матчі відзначилися відразу трьома нічийними результатами.

Орієнтовні склади

Аргентина: Е. Мартінес – Акунья, Отаменді, Ромеро, Моліна – Ло Чельсо, де Пауль, Родрігес – Гонсалес, Л. Мартінес, Мессі.

Парагвай: Сільва – Арсамендія, Алонсо, Гомес, Еспінола – Вільясанті, Піріс – Ромеро, Алмірон, Гамарра – Авалос.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Аргентина повинна продовжити переможну ходу на турнірі, але зробити це буде дуже непросто. Нашою ставкою буде позиція – Аргентина не програє / ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.00 по лінії Parimatch.

22 червня, вівторок

Аргентина – Парагвай
Бразиліа. Національний стадіон ім. Мане Гаррінчі. 03:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервис MEGOGO
Арбітр: Хесус Веленсуэла (Венесуэла)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch  
  • 1.51
  • 3.90
  • 8.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.