Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4746
1

Володимир ШАРАН: «Не розумію тих, хто критикує збірну України»

Досвідчений наставник задоволений грою збірної на Євро

Володимир ШАРАН: «Не розумію тих, хто критикує збірну України»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-тренер «Олександрії» Володимир Шаран поки що задоволений тим, як збірна України проводить груповий турнір Євро-2020. Після двох турів команда має 3 очки.

- Я взагалі не розумію людей, які зараз чимось незадоволені. Яку ви ще хочете бачити збірну? Команда гідно зіграла з Нідерландами. Так, там був хороший шанс на нічию, але всі фахівці розуміли, що навіть така поразка додасть нам впевненості. Що і було помітно в першому таймі матчу з Північною Македонією, коли наші хлопці показали прекрасний футбол. Активний і атакуючий. Забили два м'ячі, а могли ще парочку.

Після перерви вони трохи зменшили оберти, але бувають матчі, коли потрібно зіграти на результат. Нам це було просто необхідно. Та й суперник створив всього кілька напівмоментів. Так що, вважаю, все нормально. Тренерський штаб довго йшов до такої гри, і сьогодні нам не соромно за збірну України. Певні питання були, але з цим тренери розберуться.

- Попереду вирішальний матч з Австрією. На нічию, яка нас влаштує, грати не можна?

- Ні в якому разі. Я впевнений, що про це ніхто не думає. На мій погляд, нас чекає протистояння двох рівних команд. Фаворита немає. Думаю, буде непроста гра. У австрійців вийде Марко Арнаутович, якого не вистачало в матчі з Нідерландами. Вони напевно знову будуть активно пресингувати. Але збірна України до такого футболу готова. Я думаю, що наші тренери не стануть нічого міняти і сподіваюся на позитивний результат.

- Якщо вже про нічию думати не варто, то про якісь варіанти в плей-оф - тим більше. Правильно?

- Та це взагалі - пусті балачки. У нашій ситуації - точно. Може, якісь досвідчені команди, лідери, які планують перемагати на Євро, як-то і вибирають собі суперника, сітку, але нам про це думати не варто. Потрібно виходити і грати на перемогу. Але для цього необхідні надійні дії в обороні і хороша реалізація гольових моментів, яких ми досить створюємо. Я вірю в команду Андрія Шевченка.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФРІДМАН: «Під час ракетного удару по Дніпру команда знаходилась у Києві»
Футбол | 19 квітня 2024, 17:02 1
ФРІДМАН: «Під час ракетного удару по Дніпру команда знаходилась у Києві»

Комерційний директор «Дніпра-1» розповів про ситуацію в Дніпрі

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
По сборной есть вопросы только к одному человеку к Шеве.По его видения игры в голландцами по первому тайму ,по македонцам по второму тайму.Это его бока.И если бы не лидеры команд которые взяли на себя игру то это был бы провал тотальный.