Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 червня 2021, 00:50
15255
31

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Збірна України розуміє, який результат нам потрібен»

Наставник збірної України відповів на запитання перед матчем проти Австрії

| Оновлено 21 червня 2021, 00:50
15255
31
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Збірна України розуміє, який результат нам потрібен»
Getty Images/Global Images Ukraine

Тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами перед третім матчем групового етапу Євро-2020 проти Австрії.

Гра відбудеться 21 червня, старт о 19:00. Україну для виходу в плей-оф влаштує і нічия.

Про поточну ситуацію в збірній України: «Дениса Попова турбує литковий м'яз. Не думаю, що там серйозна проблема, але потрібен час. Швидше за все, на гру завтра він готуватися не буде. Що стосується Яремчука, то це все чутки і недостовірна інформація. З Романом все нормально, він тренувався і готується».

«З приводу того, з ким хотілося б зіграти далі, то в футболі загадувати не можна. На нас чекає Австрія, це серйозний суперник, якого ми поважаємо. Зосереджені на цьому».

Про ймовірну нічию: «За таке дуже сильно карають. І будь-які розмови з приводу нічиєї і домовленостей - це потрібно припиняти. Команда розуміє важливість гри, ми готуємося. Ми всі розуміємо, який результат нам потрібен, щоб вийти далі. І збірна розуміє відповідальність. Чи буду задоволений нічиєю? Я вже сказав, що теоретично нічия нас влаштовує, але це такі матчі, що якщо думати про нічию, то результату не буде. Збірна гратиме так, щоб домогтися позитивного результату».

«Я поважаю команду Австрії. У них є свій стиль, якого вони дотримуються. Є гравець дуже високого рівня - Давид Алаба. Є ряд футболістів, які заслуговують на увагу. У них агресивна і силова команда».

«Самому вийти і зіграти на Євро? Таке бажання мене давно покинуло. Бажання вийти на поле. Я реально оцінюю свої сили. Тут можна тільки посміятися. Я довіряю команді, я ними дуже задоволений. І задоволений тим, як просувається турнір».

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andriy Zimich
Як тернер, все сказав правильно!
alex55
Мысли правильные, осталось воплотить в жизнь. Удачи.
Daoroot
Сейчас надо играть каждый матч как последний. Удачи нам!
Kovalenkobrevno.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ададададада Аьададададад
Та шо всі вцепились до того Марлоса, нормально він грає. Просто на весь матч його не вистачає. А от вийти на 70хв на заміну проти команди яка сіла низько в оборону і ту оборону треба вскривати, то якраз тут він і допоможе. Тоді швидкість і виносливість ролі не грають, а от техніка і бачення поля грають, а в цьому йому не так і багато рівних в збірній.
Batya
Це добре, що розуміє.. Тільки ти із замінами не тупи... 1 гра - не Марлос, а Соболь, щоб закрити НАГЛУХО ПРОБЛЕМНИЙ фланг, при 2-2 МИТТЄВО Стьопу замість Зіни, щоб СЕЙВИТИ 2-2, У другому матчі при 2-0 ВІДРАЗУ по перерві замість Зіни Сидора, щоб укріпити центр і катати чекаючи на контратаку без НЕРВІВ та ВАЛІДОЛУ, а у другому таймі замість Яремчука Довбика, а не буратіно...
Yura Юрий
Самому выйти и сыграть на Евро?....тут можно только посмеяться.
Уверен минут 30 легко мог бы, прибавить остроты во втором тайме и сделать намного больше чем эти Беседины, Зинченки и прочие болтуны мажоры за весь матч.
dudigo78
Судячи з того, що швейцарці виграють в турків і набирають 4 очки, то поразка в завтрашньому матчі навіть з різницею в 1 мяч на 90% відправить команду додому
Oliynuk_sport
Зрозуміла ситуація в групі, удачі і перемоги.
avadon78
Тактику нужно включать. Третье место лучше второго в даной ситуации. Для нас Италия хуже Швейцарии или Турции.
Saar
2-1 на користь України.
fifadinamo
"Гооооооооооол, ви подивіться хто забив - Андрій Шевченкооо, Андрій Шевченкоооо, ми попереду 2-1" - а так хочется повторить, и гол Шевченко и любимое "бешенство" коментатора и трибуны, и малыша с прапором Украины, с неподдельным нисколько не бравадным счастьем в глазах. Наверное за такие моменты мы и любим футбол
Сергей Иванамофф
Очень точно сказал насчет результата. Каждый услышал, что захотел услышать.
var
Выйти из группы?
Мы знаем.)
NeRoN69
Если есть вариант подойти к 1/8 без травм, карточек и при этом дать возможность сыграть не задействованным ранее игрокам я за договорняк, сорян.
RomarioUA
Впринципе, уже очень мало футболистов осталось, вместо которых можно выйти Шеве, в основном все стараются. Вот Марлос был, да сплыл )))