Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 червня 2021, 15:47
2170
1

Олександр ДЕНИСОВ: «Довгоочікувана і безцінна перемога»

Відомий журналіст – про результат поєдинку збірної України з Північною Македонією

| Оновлено 18 червня 2021, 15:47
2170
1
Олександр ДЕНИСОВ: «Довгоочікувана і безцінна перемога»
Getty Images/Global Images Ukraine

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу збірної України над Північною Македонією (2:1) в матчі групового раунду Євро-2020.

«Хто б міг подумати, 9 років тому, коли Андрій Шевченко забивав шведам на Євро-2012, що для наступної перемоги нам цього знадобиться не одне, не два, а цілих три Євро. Це говорить лише про одне, що сьогоднішня перемога довгоочікувана і безцінна.

Багато валідолу, багато заспокійливого довелося нам випити в другому таймі, хоча здавалося, що все йде за нашим сценарієм, здавалося, що все починалося чудово. Шевченко всіх перехитрив, всіх переграв. Нам завжди важко грати з командами, які або рівні, або трохи нижче класом - складно розкривати ці «автобуси», але цього разу все виходило в першому таймі.

Бущан і сьогодні міг стати Левом матчу, але на щастя, не став - в хорошому сенсі цього слова. Сподобалося, як наша збірна виходила з-під високого пресингу, який намагалися нав'язати македонці, з перших хвилин ми почали робити те, що почали робити Нідерланди в матчі з нами - почали створювати моменти.

Левом матчу в грі проти Північної Македонії став Андрій Ярмоленко. Думка наших глядачів збіглася з думкою УЄФА про man of the match, star of the match - Андрій Ярмоленко. Андрій Ярмоленко сьогодні не тільки star of the match, а ще й star of Instagram, оскільки він продовжив челлендж, який затіяв Роналду з кока-колою - це просто круто», - сказав Денисов.

Євро-2020: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
анатолий чорнобук
Гру дивився по ТБ5 білоруському. Наші *коментатори* хворі на голову.