Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 липня 2021, 09:50
5517
1

Данія - Бельгія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020

Перемога потрібна бельгійцям, щоб вийти до плей-оф, а данцям, щоб не наблизитися до вильоту

| Оновлено 08 липня 2021, 09:50
5517
1
Данія - Бельгія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 17 червня, у Копенгагені на стадіоні «Паркен» відбудеться поєдинок Євро-2020 у групі В, в якому збірна Данії з'ясує відносини з командою Бельгії.

Збірна Данії

Команда Каспера Х’юлманна на 43-й хвилині свого виступу на чемпіонаті Європи 2020 року у матчі проти Фінляндії позбулася свого лідера - Еріксена, на 60-й - пропустила гол, а на 74-й хвилині зусиллями Хейб’єрга відзначилася нереалізованим 11-метровим у ворота фінської дружини. У підсумку стартували данці на Євро з поразки - 0:1. На що скандинавам тепер розраховувати, коли за курсом у них поєдинок з командою Бельгії, яка взяла старт на турнірі з великої перемоги 3:0 над Росією?

Для данців дуже бажано у майбутньому матчі не програти. Так, вони будуть змушені грати без Еріксена, для якого вже завершено як мінімум поточній турнір (про подальші перспективи гравця наразі говорити складно). Інших кадрових втрат в таборі збірної Данії немає, але і ця одна є дуже суттєвою для дружини.

Варто згадати, що до поразки від фінів підопічні Х’юлманна йшли на серії з п'яти матчів без невдач. Вони виграли три поєдинки на початку кваліфікації ЧС-2022, яка взяла старт в березні цього року (Ізраїль - 2:0 на виїзді, Молдова - 8:0 вдома, Австрія - 4:0 на виїзді) та вдало зіграли у спарингах напередодні Євро 2020 (Німеччина - 1:1, Боснія і Герцеговина - 2:0).

Збірна Бельгії

Підопічні Роберто Мартінеса на почин континентального чемпіонату переконливо розібралися зі збірною Росії. Дубль Лукаку та гол Меньє принесли їм перемогу з рахунком 3:0. Єдиною чорною плямою для команди стала у переможному матчі травма Кастаня в середині першого тайму, якого потім замінив Меньє, який відзначився голом за сім хвилин після появи на полі.

Якщо Кастань у матчі проти данців точно не зіграє (для нього Євро, схоже, вже завершено), то щодо Вертонгена є ще передумови для його участі в грі. У нього є проблеми з щиколоткою, але наскільки вони істотні, достеменно невідомо.

До матчу з Данією бельгійці підходять, маючи серію з 10 матчів без поразок. Востаннє вони програвали 11 жовтня 2020 року - 1:2 від Англії в матчі Ліги націй УЄФА. З того часу команда Мартінеса здобула 8 перемог при двох нічиїх.

Історія зустрічей

Команди провели між собою в різних турнірах вісім матчів, включаючи один товариський поєдинок. На рахунку у датчан три перемоги, у бельгійців - чотири, одна гра принесла нічию.

В останній раз вони зустрічалися між собою у 2020 році в Дивізіоні А розіграшу Ліги націй УЄФА. Обидва матчі завершилися перемогами збірної Бельгії: 2:0 у Данії та 4:2 на її полі.

Орієнтовні склади:

Данія: Шмейхель, Васс, К'єр, Крістенсен, Махле, Хейб’єрг, Ділейні, Поульсен, Йєнсен, Брейтуейт, Дольберг.

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Денайер, Вермален, Меньє, Тілеманс, Дендонкер, Т. Азар, Мертенс, Лукаку, Карраско.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2.07 по лінії Parimatch.

17 червня, четвер

Данія - Бельгія
Копенгаген. Стадіон «Паркен». 19:00
Пряма ТБ-трансляція - «Футбол 1», «Футбол 2», відеосервіс OLL.TV
ДАНІЯ - БЕЛЬГІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Бьорн Кейперс (Нідерланди)
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

Parimatch  
  • 4.10
  • 3.35
  • 2.07
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Петров
Вболіваймо за Беььгію! Пам'ятаймо як палко її підтримували в попередньому турі. Треба продовжувати. Бельгія - вперед!