Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2021, 01:02
1255
0

Едуард ЦИХМЕЙСТРУК: «Перший тайм пройшов не без частки везіння для України»

Спеціаліст – про поразку команди Андрія Шевченка від Нідерландів

| Оновлено 17 червня 2021, 01:02
1255
0
Едуард ЦИХМЕЙСТРУК: «Перший тайм пройшов не без частки везіння для України»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник збірної України Едуард Цихмейструк прокоментував поразку команди Андрія Шевченка від Нідерландів (2:3) в матчі групового раунду Євро-2020.

«Якщо чесно, навіть не знав, чого очікувати від матчу. Перший поєдинок на Євро - це завжди загадка. Приємно було бачити, як зіграла наша збірна. Приємно було, що повернулися в гру після двох пропущених м'ячів. Так, перший тайм пройшов не без частки майстерності Бущана в перші хвилини і не без частки везіння. Могли, звичайно, багато пропустити відразу. Але в принципі потім повернулися в гру і показали, що вміємо грати. І голи забили невипадкові. Хороші, ігрові голи вийшли у збірної України. Але, напевно, все-таки не награли на нічию, на позитивний результат, скажімо так.

Гол Ярмоленка? Андрій зробив те, що він вміє. Радий, що наші лідери себе так проявили. Тим і прекрасні такі серйозні турніри. На них можна себе проявити, можна повернутися назад в гру, свій рейтинг підняти. В принципі, в першу чергу, сподобався проявлений характер збірної України. Але все-таки було б краще, якби набрали бал в цьому поєдинку.

Як мені гра голландців? Вони дуже напружували, вони дуже багато створювали. У них є хороші виконавці, які грають в сильних клубах. Взагалі мені сподобалася сама гра в плані швидкостей.

Чи була це найяскравіша гра на цьому Євро? Не знаю, як щодо найяскравіша. Але за напруженням і по розвитку подій, напевно, найцікавіша.

Як грати з Північною Македонією і з Австрією? Просто не буде ні з ким. Я дивився матч Австрія - Північна Македонія (3:1) і можу сказати, що з цими суперниками грати буде непросто. Всі дуже сильно борються, всі дуже мотивовані. Всі хочуть довести, показати на що вони здатні. Тому не беруся пророкувати результат цих матчів. Просто буду дивитися ці матчі. І бажаю збірній України вдало зіграти в цих зустрічах», - сказав Цихмейструк.

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Північна Македонія відбудеться 17 червня в Бухаресті.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.