Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 15 червня 2021, 19:08
8280
0

Жеребкування 1-го раунду кваліфікації Ліги конференцій.Дивитися онлайн LIVE

Процедура пройде в швейцарському Ньоні 15 червня о 14:30 за Києвом

| Оновлено 15 червня 2021, 19:08
8280
0
Жеребкування 1-го раунду кваліфікації Ліги конференцій.Дивитися онлайн LIVE
УЄФА

Жеребкування першого відбіркового раунду Ліги конференцій пройде 15 червня о 14:30 за Києвом. Матчі цієї стадії відбудуться 8 і 15 липня.

У жеребкуванні візьмуть участь 66 команд, включаючи двох представників Албанії, де 25 травня 2022 року відбудеться перший в історії фінал Ліги конференцій. Переможці пар вийдуть до другого відбірного раунду.

Всього в жеребкуванні візьме участь 66 команд. Адміністрація УЄФА утворила групи і розділила їх учасників на сіяних і несіяних, базуючись на клубному рейтингу коефіцієнтів УЄФА. Всього було утворено 7 груп по 8 клубів (групи 1–7) і одна група з 10 командами (група 8). У кожній групі команди поділені на однакове число сіяних і несіяних.

Кожному клубу кожної групи був присуджений випадковий номер: від 1 до 4 сіяним командам, від 5 до 8 – несіяним. В одній чаші знаходитимуться кулі з цифрами сіяних клубів (1–4), в інший – кулі з цифрами несіяних клубів (5–8). З кожної чаші візьмуть по одній кулі, помістять в порожню чашу посередині і перемішають. Спершу дістануть першу кулю і покажуть цифру, яка в ній знаходилася, потім ту ж процедуру виконають з другою кулею, щоб скласти пару суперників. Так і будуть утворені пари у всіх семи групах. Наприклад, якщо в першій кулі була цифра 2, а в другій – цифра 8, то клуби з номером 2 у всіх групах зіграють проти команди з номером 8. Перший матч вдома проводитиме команда, кулю з цифрою якої дістали з чаші першою.

Ліга конференцій 2021/22

1-й раунд кваліфікації. Групи посіву

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.