Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 15 червня 2021, 00:02
1938
0

Аргентина – Чилі. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки

Мессі розпочинає одну з останніх гонитв за трофеєм

| Оновлено 15 червня 2021, 00:02
1938
0
Аргентина – Чилі. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

Допоки весь світ уважно спостерігає за подіями на чемпіонаті Європи-2020 року, абсолютно міг випасти з поля зору уболівальників ще один турнір, який цього літа з нетерпінням чекали в Південній Америці. Легендарна Копа Америки зразка 2021-го – чим вам не локальний аналог Євро – зумів зібрати кращі команди регіону, які тепер будуть боротися за престиж. Зокрема, у першому турі в рамках групи А зіграють збірні Аргентини та Чилі.

Аргентина

Розіграш цього турніру в поточному році, спочатку, повинен був проходити на полях Аргентини і Колумбії, проте важка ситуація з поширенням коронавірусу COVID-19 територією «альбіселесте», а також загострення політичного конфлікту в іншій країні, стали причиною для перенесення Копа Америка-2021 до Бразилії. В Аргентині з цього приводу дуже сильно засмутилися, бо всі прекрасно розуміють, що епоха Ліонеля Мессі поступово підходить до свого завершення, але хоч до якогось вагомого успіху разом зі своєю національною командою він до сих пір так і не зміг прийти навіть на локальному рівні.

Утім, це не заважає записувати команду Ліонеля Скалоні до числа головних претендентів на перемогу в цьому міжнародному змаганні. Аргентина в принципі не програє вже майже два роки, із тих пір, як поступилася Бразилії в півфіналі Копа Америка-2019 – останньому на поточний момент повноцінному розіграші турніру. У групі, де окрім Чилі, небезпечним суперником виглядає також і Уругвай, утрачати очки на рівному місці, навіть у боротьбі проти одного з головних конкурентів, точно не рекомендується, тому дворазові чемпіони світу повинні розглядати майбутню гру так, як буцімто для них цей турнір є повноцінно домашнім.

Чилі

Хтось може сказати, що «золоті» часи чилійської збірної зразка середини минулого десятиліття вже залишилися позаду, проте це все одно мало впливає на становище команди Мартіна Ласарте в своєму регіоні. Для «червоних» єдиним завойованим трофеєм в історії так і продовжує залишатися Копа Америка, перемоги в якій були датовані 2015 і 2016 роками. Актуальні амбіції і потенціал Чілі виглядають наразі куди більш скромними.

Ця національна команда цілком ризикує опинитися поза межами наступного чемпіонату світу, бо у відбірковій групі свого регіону не потрапляє до топ-5 команд, які борються між собою за заповітні путівки на мундіаль. Із урахуванням непоганих виступів у 2014 році, після яких відбувся пропуск ЧС-2018, для збірної Чилі питання потрапляння на форум в Катарі наступної зими є досить важливим. Однак, особливістю Копи якраз і є той факт, що перемога в її розіграші на місцевому ринку цінується майже так само, як і на більш глобальному рівні.

Статистика

Попередня зустріч між командами пройшла десятьма днями раніше, і завершилася нічиєю з рахунком 1:1.

Збірна Аргентини в останніх десяти поєдинках лише двічі не зуміла оформити забитий м'яч.

У той же самий час, Чилі веде свою результативну серію від жовтня 2019 року, і вона вже налічує дев'ять поєдинків (3 перемоги).

Орієнтовні склади

Аргентина: Е. Мартінес – Акунья, Отаменді, Куарта, Монтіель – де Пауль, Паредес, Ло Чельсо – Гонсалес, Л. Мартінес, Мессі.

Чилі: Браво – Мена, Медель, Маріпан, Ісла – Пульгар, Баєса – Арангіс, Пінарес – Варгас, Мора.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку Аргентина повинна почати для себе даний турнір з перемоги, однак при цьому суперники не дадуть їй розгулятися в плані забитих м'ячів. За таких умов, ставка «Аргентина не програє / ТМ 2.5: так» за 2,06 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

15 червня, вівторок

Аргентина – Чилі
Ріо-де-Жанейро. «Олімпіко Нілтон Сантос». 00:00
Прогноз Sport.ua — 1:0
Favbet  
  • 1.65
  • 3.75
  • 5.75
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.