Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2021, 04:15
514
0

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Для мене Італія – ​​це темна конячка»

Спеціаліст – про матч-відкриття Євро-2020

| Оновлено 16 червня 2021, 04:15
514
0
Євген ЛЕВЧЕНКО: «Для мене Італія – ​​це темна конячка»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко прокоментував перемогу Італії над Туреччиною (3:0) в матчі-відкритті Євро-2020.

«Я очікував дуже багато чого від турків. Турки дуже погано почали. Вони відразу опустилися, грали практично в п'ять захисників. Італійці грали дуже швидко, зухвало, агресивно. Я думаю, що навіть турки цього не очікували, думали, що суперник буде придивлятися. По-моєму, італійці не забивали три голи в одному матчі. Так вперше відбулося. Це приємний показник. У турків практично не було моментів, італійці ж холоднокровно руйнували захист турків. У Джорджо К'єлліні був момент, мені дуже сподобалися гравці «Сассуоло». Сьогодні вони виглядали чудово. Доменіко Берарді відпахав. Леонардо Спінаццола був просто шикарний.

Для мене Італія - ​​це темна конячка, яка дійсно може показати на що вони здатні саме в цьому чемпіонаті. Лівий фланг у турків дуже кульгав і звичайно невдала гра захисника Меріха Демірала, який животом забив м'яч у свої ворота. Лоренцо Інсіньє шикарно забив. Шикарне виконання, через трьох гравців і Інсіньє обвідним ударом забиває чудовий гол. Подивіться якими силами атакують італійці. Для мене це переродження Італії. Всі гравці біжать вперед, до 5 осіб у штрафний. Італія зараз «On Fire», реально несуться вперед», - сказав Левченко.

Євро-2020: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.