Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 11 червня 2021, 21:20
5929
0

Українець Амосов буде битися за титул чемпіона Bellator

На рахунку Ярослава 25 боїв в ММА

| Оновлено 11 червня 2021, 21:20
5929
0
Українець Амосов буде битися за титул чемпіона Bellator

12 червня українець Ярослав Амосов проведе бій за звання чемпіона Bellator в напівсередній вазі. Суперником непереможеного бійця ММА і амбасадора Parimatch стане бразилець Дуглас Ліма, який зараз володіє цим титулом.

Аналітики Parimatch оцінюють шанси на перемогу практично як рівні. 52% проти 48% на користь діючого чемпіона. До речі, Ліма вже тричі програвав бій за чемпіонський пояс Bellator в напівсередній вазі, але потім йому вдавалося повернути його. Захистити титул він зміг тільки один раз.

На рахунку Ярослава 25 боїв в ММА (з них 6 в Bellator), всі свої поєдинки він виграв. 19 перемог Амосов здобув достроково (9 нокаутом і 10 здачею). Дуглас Ліма провів 40 боїв, з яких виграв 32 (14 нокаутом, 12 здачею і 6 рішенням). 6 раз він програвав рішенням і по 1 разу нокаутом і здачею. Ліма програв і свій попередній бій. Він поступився Герарду Мусасі в поєдинку за вакантний титул чемпіона у середній вазі.

Ліма добре працює в стійці, раніше у нього були проблеми з борцями, але він добре попрацював над собою. У нього потужні удари ногами, він витривалий та досвідчений. Ярослав Амосов більш голодний в плані титулів і більш мотивований. До того ж, потрібно відзначити і різницю у віці, Лімі вже 33 роки, а Амосову - 27. Для Ярослава це відмінна можливість ще раз заявити про себе і нарешті підняти над головою довгоочікуваний трофей. Його перевага над Лімою у боротьбі, за рахунок якої Амосов здобув багато дострокових перемог. Якщо бій перейде у партер, шанси Ярослава на перемогу дуже виростуть.

Боєць UFC Марина Мороз: “Бразилець має величезний список перемог над топовими бійцями. Для Амосова поєдинок проти такого небезпечного суперника стане головним іспитом в його кар'єрі. Бажаю перемоги Ярославу, але об'єктивно схиляюся до перемоги чинного чемпіона. Мій прогноз: перемога Ліми, можливо, достроково”.

Максим Матжиков, ММА-журналіст: “Це найскладніший бій для Амосова в його кар'єрі. Ярослав знову андердог в даному поєдинку, але такий статус тільки надає мотивації довести всьому світові, що він еліта світового ММА. Ярославу буде дуже непросто, адже Дуглас Ліма - боєць елітарного рівня з великим досвідом великих протистоянь. Можу сказати однозначно, що цей бій увійде в історію!”.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України
Футбол | 28 березня 2024, 09:32 5
Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України

Журналіст Віктор Вацко згадав кейс з кар’єри захисника «Шахтаря»

Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова
Футбол | 27 березня 2024, 14:33 32
Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова

Олексій Сливченко аналізує вчорашній успіх збірної України у матчі проти Ісландії (2:1)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.