Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:37
696
0

Нейт Діас – Леон Едвардс. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 263

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:37
696
0
Нейт Діас – Леон Едвардс. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Поєдинок відбудеться в ніч із суботи на неділю, 13 червня, у Глендейлі. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою - 07:00 за київським часом.

Бій Нейта Діаса з Леоном Едвардсом міг би запросто очолити турнір UFC Fight Night, але у цьому карді він всього лише третій за значимістю.

Спочатку цей бій повинен був відбутися 16 травня на UFC 262, але його довелося перенести через невелику травму Діаса. Цікаво, що бій Діаса з Едвардсом стане 5-раундовим, незважаючи на те, що він не є титульним і не очолює івент. У UFC вже анонсували, що переможець цієї сутички стане претендентом на пояс у напівсередній вазі.

Діас (20-12) може отримати тайтл-шот, незважаючи на те, що за останні п'ять років він перемагав лише одного разу. Сталося це в серпні 2019 року, коли Нейт повертався після трирічної паузи, вигравши одноголосним рішенням суддів у Ентоні Петтиса. У листопаді того року Діас поступився технічним нокаутом через розсічення після 3-го раунду Хорхе Масвідалю в бою за неофіційний пояс UFC «Найкрутішого покидька».

З 2016 по 2019 рік Едвардс (18-3-1) виграв кожен з восьми своїх поєдинків в октагоні, включаючи перемоги над Дональдом Серроне, Гуннаром Нельсоном і Рафаелем дос Аньосом. Потім Едвардс через різного роду причини, пов'язані з COVID-19, не бився майже два роки, повернувшись тільки в березні 2021-го, щоб на 18 секунді другого раунду ткнути пальцем в око Белала Мухаммада, через що поєдинок був визнаний таким, що не відбувся.

Прогноз на бій

Діас - різнобічний боєць з хорошим боксом і чорним поясом із джиу-джитсу. Незважаючи на те, що його кращі роки позаду, Діас все ще є міцним бійцем.

Його суперник теж сильний у всіх аспектах, але в стійці помітно перевершує Діаса. Хороший захист від тейкдаунів може дозволити Едвардсу зберегти бій на ногах, де він з дистанції має хороші шанси бити Діаса. Не виключено, що Едвардс може навіть фінішувати Нейта: постійними серіями ударів або ж за рахунок розсічень.

Перемога Едвардса нокаутом у 4-му раунді

1xBet  
  • 5.5
  • 51
  • 1.15
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.16
  • 5.74
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 1.16
  • 5.74
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.