Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 11 червня 2021, 01:50
817
0

У Харкові відбудеться Чемпіонат України зі спортивного покеру

Для турнірної серії виділено 35 ігрових столів

| Оновлено 11 червня 2021, 01:50
817
0
У Харкові відбудеться Чемпіонат України зі спортивного покеру

Великий покер повертається в Україну - з 20 по 28 червня в Харкові відбудеться Чемпіонат України зі спортивного покеру. Приймати це знакова подія буде новий покерний клуб Full House Kharkiv, який розташувався по вулиці Отакара Яроша.

Організатором серії виступає Всеукраїнська федерація спортивного покеру, міністерство молоді та спорту, а також покер-рум PokerMatch. Загальний призовий фонд серії складе 2,000,000 гривень.

Ключовими турнірами стануть Ukraine Championship, який розіграє мінімум 1,000,000 гривень, а також чемпіонат Харкова, де можна поборотися за частину призових в 500,000 гривень. Крім ключових турнірів можна буде взяти участь в десятках сайд-івентів по Холдему і Омасі.

Щоб дати можливість зіграти всім бажаючим, до всіх основних турнірів будуть проводитися щоденні сателіти, де можна недорого отримати квиток в ключову подію.

Новий клуб може вмістити всіх бажаючих - для турнірної серії виділено 35 ігрових столів, що дозволить проводити турніри паралельно з відбірковими сателітами.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.