Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 червня 2021, 01:34
3375
0

Воротар київського Сокола підписав контракт з чемпіоном КХЛ

Георгій Дубровський повертається до Росії

| Оновлено 11 червня 2021, 01:34
3375
0
Воротар київського Сокола підписав контракт з чемпіоном КХЛ
Фото Івана Вербицького

21-річний російський голкіпер Георгій Дубровський повертається в омський «Авангард», клуб, з системи якого приїхав у київський «Сокіл» минулої зими.

Правда, до того вихованець уфимського хокею виступав за молодіжну команду омичів, «Омські яструби», у Молодіжній хокейній лізі РФ. Впродовж 2018-2020 років він провів за команду 75 матчів і на початку минулого сезону був переведений в обойму майбутніх чемпіонів КХЛ. Правда, конкуренції Ігоря Бобкова, воротаря збірної Чехії Шимона Ґрубеца і Еміля Ґаріпова Георгій ще не витримував, тому поповнив на правах оренди лави «Сокола», коли керівництво клубу вирішило боротися за чемпіонство.

Попервах це придбання виглядало не дуже зрозумілим. Але згодом, коли через травму випав Микита Пеленський, а Дмитра Кубрицького, який розпочав сезон блискуче, спіткав певний спад у грі, саме Георгій став одним із найкращих гравців команди в плей-оф.

Дубровський провів два матчі «на нуль» у чвертьфінальній серії з «Маріуполем», блискуче відіграв усі чотири поєдинки півфіналу проти «Кременчука» і загалом непогано бився в фіналі з «Донбасом». Поки, як влучно підмітив інший воротар, а нині тренер «Сокола» Костянтин Сімчук, «на певному етапі у Дубровського не закінчився magic». Попри те, без надійної гри Георгія «Соколу» на шляху до фіналу було б помітно складніше.

За киян у сезоні-2020/2021 Дубровський провів 9 матчів у регулярному чемпіонаті (20 пропущених шайб) і 10 – у плей-оф (-19). У плей-оф здійснив 2 «шат-аути».

Тепер, за повідомленням офіційного сайту «Авангарда», Дубровський підписав з клубом із Омська двосторонній контракт терміном на один рік.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.