Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 10 червня 2021, 20:12
817
0

Легендарне покерне шоу стало безкоштовним для українських користувачів

Випуски обіцяють виходити щосереди

| Оновлено 10 червня 2021, 20:12
817
0
Легендарне покерне шоу стало безкоштовним для українських користувачів

У 2007 році запустився покеру шоу Poker After Dark (з англ. Покер після заходу), де за кеш-столом на високих ставках збиралися найвідоміші хайроллери. Його відвідували практично легендарні гравці - Том Двані, Даніель Неграну, Філ Айві і Філ Хельмут, Дойл Брансон, Патрік Антоніус, а також безліч багатих бізнесменів.

Шоу отримало велику популярність і почало транслюватися в багатьох країнах. Однак через заборону онлайн-покеру в США в 2011 році проект довелося закрити - один з його власників був пов'язаний з нерегульованими іграми.

Через сім років права на бренд викупив стрімінговий сервіс PokerGO. Спершу він просто транслював старі випуски, а після анонсував відродження шоу з зірками старої школи покеру.

Але навіть старі випуски користувачі могли дивитися тільки по підписці за $ 10 в місяць і англійською мовою. Однак на початку 2021 року всі змінилося - тепер шоу буде безкоштовним для глядачів з країн СНД.

GGPokerOK зробив подарунок гравцям

На початку року покер-рум GGPokerOK став одним з головних спонсорів проекту і тут же пообіцяв нові брендові випуски. А через півроку стало відомо, що спеціально для глядачів з країн СНД шоу виходитиме безкоштовно на YouTube і до того ж з російськомовними коментарями від професійних гравців.

Таким чином, GGPokerOK повернули глядачам шоу, з якого багато хто почав свою професійну кар'єру. Випуски обіцяють виходити щосереди, а вже в першій серії за столом побували такі знамениті гравці, як Антоніо Есфандіарі і Бен Лемб.

покер
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.