Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 13 червня 2021, 05:08
1833
2

Ісраель Адесанья – Марвін Ветторі 2. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC 263

| Оновлено 13 червня 2021, 05:08
1833
2
Ісраель Адесанья – Марвін Ветторі 2. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

В ніч проти неділі 13 червня на «Хіла Рівер Арені» у Глендейлі (штат Арізона, США) пройде сьомий номерний турнір UFC з початку року. У заголовку UFC 263 відбудеться титульний реванш у середній вазі між Ісраелем Адесаньєю і Марвіном Ветторі. Орієнтовно бій почнеться о 07:00. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports.

Ісраель Адесанья: Непереможений середньоваговик

Адесанья (20-1) по праву вважається одним з найсильніших бійців ММА останніх років незалежно від вагової категорії, записавши до свого резюме перемоги над декількома великими іменами.

Його перший бій з Ветторі відбувся у квітні 2018 року, тоді італієць дав бій нігерійському фавориту, але все ж перемога, нехай і з розбіжністю суддів, дісталася Адесаньї, який через рік завоював титул UFC.

Getty Images/Global Images Ukraine

Після наступних перемог над Бредом Таваресом, Дереком Брансоном і легендарним Андерсоном Сільвою Адесанья у квітні 2019 року виявляється сильнішим за Келвіна Гастелума і завойовує пояс тимчасового чемпіона UFC у середній вазі. Через пів року Адесанья відправить у нокаут повноцінного чемпіона Роберта Віттакера. У 2020 році новий безперечний чемпіон провів два захисти, пройшовши Йоеля Ромеро і Паулу Косту, і в березні на UFC 259 кинув виклик чемпіону-напівважковаговику Яну Блаховичу, будучи на той момент бійцем з рекордом 20-0.

Габарити і боротьба Блаховича привели до першої поразки Адесаньї, поляк був беззаперечно сильнішим протягом п'яти раундів. Проте, в середній вазі Адесанью поки ще ніхто не перемагав.

Марвін Ветторі: Перший італійський чемпіон UFC?

Ветторі може стати першим бійцем з Італії, якому підкориться чемпіонська вершина UFC. Причому ще рік-півтора тому його взагалі ніхто не розглядав, як можливого претендента на титул.

Getty Images/Global Images Ukraine

Програвши Адесаньї, рекорд Ветторі в останніх чотирьох боях став зовсім не претендентським - 1-2-1. Але зовсім скоро він зумів пробитися в рейтинги та домогтися бою з чемпіоном, якому вже програвав. У 2019 Ветторі переміг Сезара Феррейру і Ендрю Санчеса, в наступному році - Карла Роберсона і сильного шведа Джека Херманссона у своєму першому мейн івенті в UFC. У квітні 2021 року Ветторі знову провів п’ятираундовий бій, в якому декласував ще не так давно багатообіцяючого Кевіна Холланда.

Прогноз на бій

Ветторі відмінно себе почуває в партері, і при цьому він ставав з кожним роком помітно краще, як ударник. У першому бою з Адесаньєю він непогано себе проявив у стійці, а тепер італієць є ще більш якісним страйкером.

У колись елітного кікбоксера Адесаньї відмінна антропометрія для середньої ваги, що дозволяє йому на повну використовувати свої чудові ударні навички. Адесанья у своєму розвитку також не стояв на місці з моменту перемоги над Ветторі. Його домінування в стійці над Ветторі навряд чи у когось викликає сумнів, але чи зможе «Останній Стайлбендер» ефективно захищатися від проходів у ноги?

Ймовірно, Ветторі зробить ставку на тейкдауни з подальшим домінуванням на покритті, в першому бою йому двічі вдалося повалити Адесанью, який все ще має проблеми в борцівському аспекті. Можливо, з цієї причини Адесанья діятиме надто обережно, і ми можемо побачити щось подібне, як було в його бою проти Йоеля Ромеро.

Адесанья може дуже нудно і раціонально провести бій, постійно пересуваючись і працюючи з периферії. За рахунок своєї ударної потужності Адесанья може зрубати суперника зустрічним ударом, але вважаємо, що «непробите» підборіддя Ветторі не підведе його, і бій триватиме всі п'ять раундів з підсумковою перемогою Ісраеля.

Перемога Адесаньї одноголосним рішенням суддів

1xBet  
  • 1.35
  • 51
  • 3.34
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.38
  • 3.32
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 1.38
  • 3.32
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MikeJackson
Марвін Ветторі вже психологічно програв.Він найгірший трештокер,якого я взагалі бачив.Трешкок цей був скоріше,щоб приховати свою "обреченность".Ну,а так згідний : Адесанья переможе.
johndow
Та не чудите, как это пугало туда попало, я его лет 6 назад по очкам бил