Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 13 червня 2021, 19:28
5995
1

Кубок Америки: головні претенденти на перемогу – Бразилія та Аргентина

У Бразилії за звання чемпіона боротимуться 10 збірних

| Оновлено 13 червня 2021, 19:28
5995
1
Кубок Америки: головні претенденти на перемогу – Бразилія та Аргентина

Поки вболівальники Старого світу дивитимуться Євро, на іншому боці планети відбуватиметься не менш масштабний турнір – Кубок Америки. Перший матч відбудеться 13 червня, а фінал заплановано на 10 липня.

У Бразилії за звання чемпіона боротимуться 10 збірних, хоча, їх могло бути і менше. Навіть господарі турніру, які ще і є діючими володарями титулу, не хотіли брати участь у змаганнях. Футболісти були незадоволені організацією Кубка Америки в умовах пандемії. Позицію гравців розділяє і головний тренер Тіте. А ветерани національної команди висловили невдоволення фактом перенесення турніру і тим, що вони дізналися про нього зі ЗМІ.

Була під питанням і участь Аргентини. Країна мала приймати турнір разом з Колумбією, але він був перенесений до Бразилії. Знову таки через пандемію. Ходили чутки, що збірна не поїде на Кубок Америки, але у підсумку аргентинці заявили, що будуть грати. Разом з командою боротися за головний трофей буде і Лео Мессі.

За оцінками аналітиків Parimatch, Бразилія та Аргентина є основними претендентами на перемогу. Далі йдуть Колумбія та рекордсмен за кількістю тріумфів у Кубку Америки – Уругвай. Якщо виграє Аргентина, у них буде 15 трофеїв, для Бразилії це може бути 10-та перемога в турнірі.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vik Anderson
Бразилія ж вроді бойкотує копа Америка