Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
|
2104
3

Іга СВЬОНТЕК: «На Ролан Гаррос я виступила краще, ніж очікувала»

Полька не надто засмутилась через програш у чвертьфіналі

Іга СВЬОНТЕК: «На Ролан Гаррос я виступила краще, ніж очікувала»
Getty Images / Global Images Ukraine. Іга Свьонтек

Польська тенісистка Іга Свьонтек прокоментувала поразку в матчі 1/4 фіналу Ролан Гаррос проти гречанки Марії Саккарі.
 
«У мене просто був найгірший день, таке трапляється з усіма. У мене також немає такого великого досвіду, хоча я вигравала в Парижі рік тому, щоб все було на вищому рівні. Моя кар'єра триває не більше десяти років, і я не зазнала стільки всього на корті, як інші тенісисти. Думаю, в моїй кар'єрі будуть такі дні. Мені дуже шкода, що це вплинуло на мій настрій на корті в такій важливій грі. Я відчувала, що б'ю по м'ячу не чисто, що часто приймаю невірні рішення і граю не в тому напрямку. Моя суперниця використовувала це дуже добре.
 
І все ж я рада, що зайшла так далеко. Перед початком турніру я дійсно не знала, чого очікувати. Думаю, що загалом я виступила краще, ніж очікувала, і ніж деякі тенісистки, які повернулися захищати титул. З таким же успіхом я могла програти будь-який інший матч. Я програла Саккарі, але невдачі - частина нашого виду спорту і трапляються на різних етапах. Іноді раніше, іноді пізніше.
 
Перед матчем я повністю не відновилася, недосипання вночі зробило мене чутливою ​​до подій. Медична перерва мені допомогла, я відчувала себе впевненіше з перев'язаною ногою. Думаю, з нею все в порядку. Після деякого часу для відновлення і відпочинку нічого поганого не станеться. Вже точно не в контексті матчу в парі. Я б навіть не назвала це травмою, просто відчула біль. Можливо, якби я була свіжішою, я б не взяла цю перерву у другому сеті. Однак я подумала, що в такій ситуації краще убезпечити себе. Думаю, я буду готова до пари і в наступній грі постараюся зіграти якомога краще», - сказала полька.
 
Відзначимо, що в парному розряді Свьонтек вийшла в півфінал.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Чесно, навіть ніхто й не сумнівався що ніякої травми вчора в Іги не було. Просто захотілося збити суперницю з переможного настрою (4 поспіль виграних гейми Марією) і заодно самій трохи заспокоїтися. Але якщо інші тенісистки, хто таке практикує, та ж Даяна, принаймі роблять це під час переходу, а ця малолітня "королева грунту" захотіла медичний негайно, за рахунку 0-2, бо з 0-3 було б важче відігратися.
П.с. До речі про Даяну. Так говорилось/балакалось що рішення по її справі буде прийнято в травні, а вже декада червня завершилась. На Вімі що Ястремська знову out?