Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 09 червня 2021, 21:35
2689
0

Україна вдруге перемогла Молдову в рамках підготовки до Євроліги

Підопічні Миколи Костенка виграли у суперника двічі – 6:2 и 3:1

| Оновлено 09 червня 2021, 21:35
2689
0
Україна вдруге перемогла Молдову в рамках підготовки до Євроліги
УАФ

Збірна України з пляжного футболу здобула досить упевнену перемогу й у другому товариському матчі в Молдові. 

Після перемоги днем раніше в першому товариському поєдинку з командою Молдови (6:2) підопічні Миколи Костенка 9 червня провели у Кишиневі другу контрольну зустріч із господарями арени Parcul La Izvor. Українці готуються до відбірного турніру Євроліги 2021 та європейської кваліфікації ЧС-2021 у Португалії.

У першому таймі, незважаючи на відчутну ігрову перевагу, синьо-жовтим лише раз вдалося розписатися у воротах суперника. Голом відзначився Андрій Неруш. У другій 12-хвилинці зусиллями Андрія Пашка наша команда забила ще один м'яч. У заключному таймі опоненти обмінялися голами (в українців м'яч на свій рахунок записав Юрій Щериця). У підсумку 3:1 – перемога збірної України.

Поєдинок прокоментував головний тренер збірної України Микола Костенко: «Звичайно, хотілося б дещо кращої реалізації моментів. Але, на жаль, хлопцям не вистачало трохи влучності на завершальній стадії. Є деякі питання й до стандартних положень. Але сьогодні ми дещо змінили тактичні схеми ведення атаки й випробували нові поєднання в четвірках.

Перший тайм ми дуже добре контролювали м'яч, чудово взаємодіяли в один дотик. Наразі хлопці знаходяться ще в щільному тренувальному процесі, тому грають якщо не на тлі втоми, то під інтенсивним робочим режимом. Поки що їм трохи не вистачає свіжості, але до початку Євроліги ще тиждень. За цей час на тренуваннях у Києві та Португалії ми попрацюємо над недоліками».

Нагадаємо, наступним турніром, в якому візьме участь збірна України з пляжного футболу, буде відбірний етап Євроліги 2021. Він проходитиме в португальському Назаре з 16 до 20 червня.

Пляжний футбол. Товариський матч

Молдова – Україна – 1:3 

Голи: Подлєснов (32) – Неруш (6), Пашко (20), Щериця (27). 

Україна: Гладченко, Войток, І. Борсук, Щериця, Войтенко, Макеєв, Корнійчук, Медвідь, Пашко, Сіренко, Сабатюк, Заворотний, Неруш.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.