Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 07 червня 2021, 16:17
2488
3

Іван ГЕЦКО: «Збірна України здатна влаштувати фурор в Європі»

Екс-нападник національної команди - про фаворитів Євро-2020

| Оновлено 07 червня 2021, 16:17
2488
3
Іван ГЕЦКО: «Збірна України здатна влаштувати фурор в Європі»
УАФ

Колишній нападаючий збірної України Іван Гецко вважає, що команда Андрія Шевченка здатна влаштувати фурор на чемпіонаті Європи
 
- Яка збірна фаворит Євро?
- Бельгія, Франція, Німеччина, Італія. А п'ятою в цьому списку я поставлю Україну (посміхається).
 
- Не зовсім вдалий старт у відборі на чемпіонат світу може якось позначитися на нашій команді під час фінальної частини Євро?
- Вважаю, що в матчах з Фінляндією і Казахстаном була недооцінка суперника. До того ж, наскільки я знаю, гравці боялися отримати травми напередодні фінальної частини чемпіонату Європи, і це десь все зійшлося воєдино. Проте, я більше ніж упевнений, що на Євро ми побачимо ту збірну України, яку хочемо бачити. Всі захочуть себе показати, продати, тому віддача буде максимальною. Навіть гра проти не найсильнішого суперника команди Північної Ірландії фрагментами показала, що синьо-жовті здатні влаштувати фурор в Європі.
 
- Які козирі є в рукаві у Андрія Шевченка?
- Козирів у нас не так вже й багато. Ми одна з наймолодших команд Євро. Досвіду, можливо, нам десь і не вистачає, але у нас є ряд гравців, які виступають в європейських клубах високого рівня. За рахунок них ми і повинні дати результат.
 
- Перший матч на турнірі синьо-жовтим доведеться зіграти проти господарів, команди Нідерландів. Це плюс чи мінус для підопічних Андрія Шевченка?
- Не хотілося б з самого початку грати з таким сильним опонентом, як Нідерланди, тим не менш, зараз у суперника не все так добре, тому ми цілком можемо бути готові до протистояння з господарями в цьому поєдинку. Грати від оборони, це наш коник. Хотілося, щоб і везіння було на нашому боці, тоді все буде нормально.
 
- Який результат на Євро вважався б для збірної України задовільним?
- Я ж поставив синьо-жовтих на п'яте місце (посміхається). Вихід з групи був би непоганим результатом. Але ця збірна за певних розкладів здатна на набагато більше, ніж просто потрапити в 1/8-у...

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
аоот оооит
нидерланды один из фаворов на евро, италия точно нет.
козырь хохлов в недооценке нас как комманды, БАЙКАМИ про великое дк из 86 года никого напрягаться не заставишь. поетому выстрелить и можем, как и много кто еще. плюс полузащита на етом евро действительно хорошая у шевченко
Tern
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил