Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 червня 2021, 21:09
1241
0

Франція - Болгарія. Прогноз і анонс на товариський матч

«Триколірні» домашнім спарингом з болгарами завершать підготовку до Євро-2020

| Оновлено 08 червня 2021, 21:09
1241
0
Франція - Болгарія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 8 червня, у Сен-Дені на стадіоні «Стад де Франс» відбудеться товариський поєдинок, в якому збірна Франції поміряється силами з командою Болгарії.

Збірна Франції

Підопічні Дідьє Дешама в рамках безпосередньої підготовки до фінальної стадії чемпіонату Європи проведуть другий контрольний поєдинок. 2 червня у Ніцці вони зустрічалися з командою Уельсу, та здобули переконливу ​​перемогу. 3:0 - до голів Мбаппе, Грізманна та Дембеле свій влучний удар міг додати Бензема, який повернувся в збірну, але в середині першого тайму він не реалізував пенальті.

Наприкінці березня 2021 року французи стартували у кваліфікації чемпіонату світу 2022 року, потрапивши у одну групу зі збірною України. Їхня очна зустріч на почин турніру, що відбулася у Франції, переможця не виявила - нічия 1:1. Після цього «сині» виграли у Казахстані (2:0) та у Боснії і Герцеговині (1:0).

У турнірній таблиці групи D команда Франції займає 1 місце, маючи в активі 7 очок. Україна друга з 3-ма пунктами, Фінляндія на третій позиції (2 очки), далі розташовуються Боснія і Герцеговина з Казахстаном (по 1 балу).

Збірна Болгарії

Команда Ясена Петрова зараз тримає на умі продовження боротьби у відборі на ЧС-2022, який візьме рестарт у вересні. В ході травнево-червневого «вікна» на матчі збірних вона провела вже два поєдинки. 1 червня болгари розійшлися миром 1:1 зі збірною Словаччини, а 5 червня у Москві програли 0:1 команді РФ.

У березні ж цього року, коли кваліфікаційний турнір майбутнього мундіалю взяв старт, збірна Болгарії відзначилася почином без перемог. У стартовій грі в групі С вона на своєму полі програла по черзі командам Швейцарії (1:3) та Італії (0:2). Потім нею був здійснений візит до Північної Ірландії, де матч приніс нічию 0:0.

Таким чином, в таблиці відбіркової групи С болгари п'яті, маючи у активі 1 очко. Нижче за них збірна Литви (0 пунктів), вище Італія (9 очок), Швейцарія (6 пунктів) та Північна Ірландія (1 очко і кращі додаткові показники).

Історія зустрічей

Команди провели між собою на різних рівнях 16 матчів, починаючи з 1960 року, коли вони зустрілися вперше у рамках відбору на чемпіонат світу-1962. На рахунку французів 8 перемог, болгари перемогли у 7 поєдинках, одна зустріч завершилася внічию.

У новітній історії - з 2000 року - шляхи-доріжки збірних Франції та Болгарії перетнулися лише одного разу. У кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року французи двічі виграли у болгар: 4:1 вдома, 1:0 на виїзді.

Орієнтовні склади:

Збірна Франції: Льоріс, Павар, Варан, Кімпембе, Ернандес, Погба, Сіссоко, Рабьо, Грізманн, Мбаппе, Бензема.

Збірна Болгарії: Георгієв, Янков, А.Хрістов, Антов, Карагарен, Десподов, Мінчєв, Вітанов, Цвєтанов, П.Хрістов, А.Ілієв.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.13 по лінії Parimatch.

8 червня, вівторок

Франція - Болгарія
Сен-Дені. Стадіон «Стад де Франс». Початок - о 22:10
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 3:0

 

 
  • 1.13
  • 9.10
  • 24.0
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.