Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2100
0

Польща - Ісландія. Прогноз і анонс на товариський матч

Поляки проведуть останню примірку перед Євро-2020

Польща - Ісландія. Прогноз і анонс на товариський матч

У вівторок, 8 червня, в Познані на полі Міського стадіону відбудеться товариський поєдинок, в якому збірна Польщі поміряється силами з командою Ісландії.

Збірна Польщі

Підопічні португальського тренера Паулу Соузи свою прем'єрну гру на майбутньому чемпіонаті Європи проведуть 14 червня. Суперник - збірна Словаччини. Потім на поляків чекають поєдинки з Іспанією (19 червня) та Швецією (23 червня).

На сьогодні в рамках безпосередньої підготовки до континентального форуму «біло-червоні» провели один спаринг. 1 червня вони у Вроцлаві зіграли з командою РФ, та задовольнилися в результаті нічиєї - 1:1. Гол у складі польської дружини забив Шверчок з «Пяста Глівіце».

Як і всі європейські дружини, команда Польщі наприкінці березня цього року взяла старт у відбірному турнірі чемпіонату світу 2022 року. Опинившись в групі І, вона на почин зіграла на виїзді внічию 3:3 з угорською дружиною, після вдома розбила Андорру (3:0), а потім на виїзді зазнала поразки 1:2 від Англії.

Таким чином, в турнірній таблиці групи поляки після стартового етапу розташувалися на 4 позиції, маючи у активі 4 пункти. Після трьох проведених зустрічей кращий, ніж у них, багаж у збірних Англії (9 очок), Угорщини (7 пунктів) та Албанії (6 очок).

Збірна Ісландії

Команда Арнара-Тор Відарссона можливості виступити на майбутньому Євро-2020 не має. Нагадаємо, у відборі вона в групі Н посіла третє місце, набравши у 10 матчах 19 очок. Це дало право скандинавам спробувати своє щастя в додатковій кваліфікації. У ній Ісландія спочатку обіграла Румунію (2:1), але у фінальному раунді програла Угорщині (1:2). І невдача у грі з мадьярами трапилася з ісландцями, по суті, вже перед фінішним створом: ведучи в рахунку, вони на 88-й хвилині переваги позбулися, а у компенсований час і зовсім пропустили фатальний гол.

Втім, ісландці є активними учасниками підготовчих до чемпіонату Європи (та й не тільки!) спарингів. Так, 30 травня вони зіграли зі збірною Мексики та зазнали поразки 1:2, а 4 червня переграли Фарери (1:0). Тепер на них чекає зустріч з поляками.

У березні цього року команда Ісландії вирушила у путь за путівкою на ЧС-2022. Стартувала вона з двох гостьових поразок - від Німеччини (0:3) та від Вірменії (0:2). А потім була велика виїзна перемога над Ліхтенштейном (4:1). Виходячи з таких результатів, у таблиці групи J єврокваліфікаціі ісландці нині п'яті з 3 очками у активі. Гірше справи тільки у збірної Ліхтенштейну (0 пунктів).

Історія зустрічей

За останні 20 з гаком років збірні провели між собою чотири товариські матчі, жодного разу не перетинаючись на офіційному рівні. У цих поєдинках команда Польщі відсвяткувала три перемоги, ще одна гра завершилася внічию.

Орієнтовні склади:

Збірна Польщі: Щенсни, Кенджера, Гелік, Беднарек, Пухач, Франковскі, Криховяк, Кліх, Ковнацкі, Шверчок, Левандовскі.

Збірна Ісландії: Рунарссон, Сампстед, Хермансон, Б. І. Б'ярнасон, Фрідрікссон, Гуннарссон, Торстейнссон, Йоханессон, Гудйонсен, Бедварссон, Сігторссон.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.50 по лінії Parimatch.

8 червня, вівторок

Польща - Ісландія
Познань. Міський стадіон. Початок - о 19:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.50
  • 4.20
  • 6.70
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.