Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2021, 03:16
2936
0

КАРДАШ: «Шевченко вже визначився зі стартовим складом на Нідерланди»

Спеціаліст – про майбутній старті збірної України на Євро-2020

| Оновлено 12 червня 2021, 03:16
2936
0
КАРДАШ: «Шевченко вже визначився зі стартовим складом на Нідерланди»
ФК Динамо Київ. Василь Кардаш

Екс-нападник національної збірної України Василь Кардаш розповів, чого він чекає від заключного спарингу нашої головної команди з футболістами Кіпру, який відбудеться 7 червня в Харкові.

«Зі стартовим складом на перший матч фінальної частини чемпіонату Європи з Нідерландами наш тренерський штаб, на мій погляд, вже визначився. У завтрашньому протистоянні з Кіпром Андрій Шевченко хіба що постарається отримати вичерпну інформацію про стан тих футболістів, які не були задіяні по ряду причин в останніх спарингах, але повинні зіграти з нідерландцями. Маю на увазі, в першу чергу, Олександра Зінченка, без якого зараз складно собі уявити збірну України.

Хоча є один важливий нюанс, який завтра потрібно обов'язково враховувати: кіпріоти грають в іншому стилі, ніж ті ж нідерландці знайомилися з їхнім чітким контролем м'яча. Чи захоче Андрій Шевченко розкривати всі «козирі»? Хоча зараз, беручи до уваги сучасні технології, вже складно здивувати якимись домашніми заготовками. Тим не менш, в останніх контрольних матчах команди учасниці фінальної частини чемпіонату Європи намагаються не демонструвати весь свій потенціал. Головне - перемагати на офіційному рівні», - сказав Кардаш.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.