Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 червня 2021, 05:45
12401
5

Україна перемогла в своєму четвертому матчі чоловічої Золотої Євроліги

З рахунком 3:1 українські волейболісти обіграли суперників зі Словаччини

| Оновлено 07 червня 2021, 05:45
12401
5
Україна перемогла в своєму четвертому матчі чоловічої Золотої Євроліги
CEV

Чоловіча збірна України переможно завершила свій виступ в групі В «Золотої Євроліги», матчі якої проходили в запорізькому Палаці спорту «Юність». Заздалегідь забезпечивши собі перше місце, господарі майданчика в заключному поєдинку обіграли збірну Словаччини з рахунком 3:1.

Наставник українців Угіс Крастіньш в цій зустрічі дав можливість пограти тим волейболістам, які не так часто з'являються в основному складі. Так, з перших хвилин на майданчик вийшли Остапенко, Полуян, Головень, Ковальов, Канаєв, а трохи пізніше Щитков. Виняток склали лише центральний блокуючий Дрозд та діагональний Вієцький.

Треба відзначити, що всі 4 партії пройшли в дуже запеклій боротьбі і все вирішувалося в самій кінцівці. В першому сеті фортуна посміхнулася гостям, проте всі три наступні партії виграли українські волейболісти.

У складі збірної України слід зазначити Вієцького. Незважаючи на те, що він сьогодні досить багато помилявся, втім на його рахунку 25 очок, тобто практично він виграв цілу партію.

А ось як набирали очки інші гравці збірної України: Володимир Остапенко (має в своєму активі 11 очок), Олексій Головень (1), Ілля Ковальов (14), Максим Дрозд (13), Дмитро Вієцький (25), Тимофій Полуян (7) , Євген Канаєв (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Віталій Щитков (5), Юрій Семенюк (0).

Таким чином, збірна України виграла всі чотири матчі в групі В, посіла перше місце і вийшла до «Фіналу чотирьох». Жеребкування вирішального раунду пройде завтра у понеділок 7 червня. 

Золота Євроліга. Чоловіки. Група В

Україна - Словаччина - 3:1 (23:25, 25:23, 25:21, 26:24)

Україна: Вієцький, Плотницький, Дрозд, Полуян, Остапенко, Семенюк, Діденко, Фомін, Тупчій, Ковальов, Щитков, Головень, Єрещенко, Канаєв

Словаччина: Ламанец, Йендрейчак, Палгут, Земан, Покопец, Туріс, Гнат, Ковач, Гавенда, Петрас, Кіяниця, Фіркал, Вітко, Гок

Арбітри: Йавуз Акдемір (Туреччина), Андрій Таран (Молдова)

Палац спорту «Юність» (Запоріжжя, Україна)

УКРАЇНА - СЛОВАЧЧИНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

 
Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alehandro
Отомстили словакам за поруганную честь женской сборной)
Руслан Шевченко
Да никто не мстил. Дали второму составу поиграть и было "боязно" в первой половине, уйдут так называемые, "старики" и боюсь с условными Словаками будет сложно. Будем ещё вспоминать " золотые" времена. А женщины, наши, сегодня, по хорошему и в других игровых видах по большому счету уровень ДЮСШ . Однако, на днях по ссылке попал на чемпионат Камеруна. Немного посмотрел и поймал себя на мысли, что это какой- то уровень аматорского волейбола, техника наших девушек, против них прям космос. Не знаю какая это лига, но играли в большом, современном зале. А оказывается их сборная в мировом рейтинге 17 место, что гораздо выше Украины. В общем двоякие ощущения.
24forever
а на фото, что Бразилия против России