Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 06 червня 2021, 21:49
2054
0

Німеччина U21 - Португалія U21. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Євро U-21

| Оновлено 06 червня 2021, 21:49
2054
0
Німеччина U21 - Португалія U21. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч чемпіонату Європи U21 Німеччина U21 - Португалія U21.

«На мій погляд, якщо говорити про фінал, португальці значно сильніші за німців. Португальці обіграли 5:3 італійців з рахунком 1:0 іспанців. У Португалії хороша команда. Реально вона друга за рівнем і по особистостям слідом за Францією, яка, як на мене, несправедливо вилетіла від Нідерландів.У своїй групі Німеччина нарівні з Нідерландами і Румунією набрала 5 очок і за різницею забитих-пропущених стала другою. У плей-оф німці обіграли Данію по пенальті і в півфіналі перемогли збірну Нідерландів з рахунком 2:1. У німців непоганий хлопець є 22-річний форвард «Андерлехта» Лукас Нмеха. Але особливо гравців такого рівня, щоб вони дійшли до національної збірної Німеччини і там закріпилися, поки в молодіжці німців не спостерігаю. А ось у Франції і Португалії такі є. У португальців є нападник «Мілана» Рафаель Леао. Нападаючий Дані Мота виступає за «Монцу», але грав за «Ювентус». Обидва цих форварда гарні! Є й досить хороший диспетчер Фабіо Вієйра з «Порту».

Виділю також Вітінью з «Вулверхемптона». Сподобалася мені і гра півзахисника Жедсона Фернандеша. Він вихованець «Бенфіки», який на правах оренди грав за «Тоттенхем», а зараз виступає за «Галатасарай». У нього в активі вже є і дві гри за збірну Португалії. А є ще крайній захисник Діогу Далот, якого МЮ купив у «Порту» за 22 млн євро. Зараз він на правах оренди виступає за «Мілан». Є ще Жота, однофамілець форварда «Ліверпуля», який грає за «Вальядолід». Він дуже швидкий. До речі португальці вже виграли 12 матчів поспіль. У групі в матчах з Хорватією (1:0), Швейцарією (3:0) і Англією (2:0) вони всі матчі виграли, жодного м'яча не пропустивши. До речі один з голів швейцарцям у свій актив записав форвард Франсіско Консейсау, син Серджіо Консейсау - головного тренера «Порту». У мене сумнівів немає в тому, що Португалія виграє у Німеччині. Німці спробують закритися і зіграти дисципліновано і організовано.

Але рівень індивідуальної майстерності майже кожного гравця Португалії настільки високий, що я не думаю, що у збірної Німеччини є якісь шанси. Португальці стануть чемпіонами Європи. Чи можуть бути дива? Так, можуть! У одних пішла реалізація, у інших - ні. Раптом у Португалії буде червона картка. Португальці емоційні футболісти. А німці контактні, жорсткі. Португальці можуть десь завестися і когось можуть вилучити з поля. Але, я впевнений, що португальський тренер порадить швидше приймати рішення, щоб менше вступати в контакт. Це сто відсотків! Португалії за рахунок індивідуальної майстерності захочеться отримати перевагу. Португальці багато ударів по воротах завдають. У футбольному сенсі у них багато двоногих гравців, які можуть працювати правою і лівою ногами. Індивідуально вони дуже сильні. Там дуже багато хлопців, які в майбутньому будуть грати в головній збірній Португалії. Але взагалі скажу, не ображаючи нікого, на цьому Євро сильнішою за всіх була збірна Франції, яка, як на мене, незаслужено вилетіла», - сказав Грозний.

Матч Німеччина U21 - Португалія U21 відбудеться 6-го червня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.