Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 06 червня 2021, 00:38
20885
76

Світоліна слідом за Монфісом залишає Ролан Гаррос

Еліна у двох сетах програла чешці Барборі Крейчиковій

| Оновлено 06 червня 2021, 00:38
20885
76
Світоліна слідом за Монфісом залишає Ролан Гаррос
Getty Images / Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№6 WTA) завершила боротьбу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.
 
У матчі третього кола українка, посіяна під п'ятим номером, програла чешці Барборі Крейчиковій (№33 WTA).
 
Ролан Гаррос. Третє коло
Еліна Світоліна (Україна) - Барбора Крейчикова (Чехія) - 3:6, 2:6

Світоліна розпочала матч з трьох активно виграних м'ячів, але все одно програла перший гейм. Буквально зі старту було видно, що сьогодні точно не її день. Майже у всіх розіграшах Крейчикова відчувала себе впевненіше, хоча і не показувала якогось фантастичного рівня гри. Еліна зуміла відіграти брейк і навіть повести 3:2, але це був останній момент, коли вона була попереду.
 
Перша партія під кінець затягнулася, обидві тенісистки боролися до останнього. Восьмий гейм на подачі чешки тривав близько 20 хвилин, 13 раз був рахунок рівний. Еліна мала чотири брейкпойнти, але все даремно. Після цього повернутися в гру було нереально важко.


 
У другій партії такої напруженої інтриги не вийшло. Дівчата обмінялися брейками на початку, але чешка зробила це на один раз більше, після чого впевнено довела матч до перемоги. Світоліна начебто і віддавалася на корті, але це було схоже на страждання. На жаль, реальних шансів повернутися в гру не було.
 
Якщо раніше на Ролан Гаррос Еліна була завжди в фаворитах, то з кожним роком успіхи українки на грунті стають все менш скромними. Судячи з усього, очікувати чогось більшого найближчим часом не варто.
 
Це була перша зустріч тенісисток.
 
У четвертому колі Крейчикова змагатиметься проти Слоан Стівенс з США (№59 WTA).
 
Раніше турнір покинув наречений Світоліной Гаель Монфіс.

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 76
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Браво. Черговий майстер-клас от Еліни, як зробити все, щоб програти будь-якій суперниці. Особисто я до четвертого гейму зрозумів, що не потрібно давати Крейчиковій кутів, бо вона кросами з обертанням одразу вибиває з корту. Те, що просто перекидувати м'ячі на хавкорт проти будь-якої чешки дорівнює самогубству, зрозуміло і так. Зрозуміло всім. Крім Еліни. А 3-4 роки тому вона знала, як грати проти чешок. Постійно глибоко в ноги, не даючи їм входити в корт. І вони або починають помилятися, або викидати зручні м'ячі під атаку вже Еліні. Навіть сьогодні було декілька таких випадків. Але вони були поодинокими. Ніякого плану на гру не спостерігалося. Традиційні кроси зліва наліво, та ще й зі зручними для Крейчикової відскоками. Або м'які накиди на хавкорт. Звичайно, що з них у чешки була купа вінерсів. І невимушених, до речі, також, бо Крейчикова не провела сьогодні якогось видатного матчу. Програш цілком на рахунку Еліни.
Nordenus
Народ ну не бомбите, это был ожидаемый слив от Свитолиной, сколько раз мы это уже видели. Приймите уже тот факт что Свитолина так будет играть до конца карьеры. Не важно насколько проходная сетка у Элины, БШ она никогда не выиграет, не ее уровень. То что она в ТОП 10 уже сколько лет, это уже чудо
axylinam
Если коротко,то у Элины возникли проблемы даже с 1000 ракеткой мира,а этот матч логическое завершение,у большинства слишком большие ожидания от Свитолиной,а Элинка и так прыгает выше головы
UPL
Світоліна - поки що топ гравець, навіть по світовому масштабі, але тільки що дивився гру Костюк! Ну просто розумничка! Як вона розносила суперницю це просто клас! У Елі навіть у найкращі часи не було такого запалу і жаги добивати суперниць. Якось все постійно на жилах! Є надія, що ще Діана підтягнеться і у нас буде такі собі три зірочки!
Benya23
В общем понятно, виноваты в результатах Свитолиной вечно критикующие ее болельщики под командованием Матусевича. Не ее бездарная прямолинейность, не ее нежелание хоть что-то менять в себе, а вот все они вокруг.
Stanislav Matusevych
Цікаво було б сьогодні послухати отих спеціялістів, близьких до Еліни. Знову всьо харашо, прєкрасная маркіза? Нічого міняти не потрібно? Я третій рік кажу про негативний вплив Монфіса на гру Еліни. Ну не може вона фізично повністю концентруватися на тенісі за наявності палкого кохання. Таланту видатного немає, а без 120-відсоткової сконцентрованості та цілеспрямованості досягати результату більше нічим. У відносинах із крікетистом Топлі вони обидва казали, що кар'єра на першому місці, і справи дійсно йшли в гору. А зараз... ми все самі бачимо. Як тільки заморозка рейтингу скінчиться, привіт, у найкращому випадку, кінець двадцятки.
Звичайно, Еліні самій вибирати, кохання чи тенісні результати. Але вона вже не дівчинка, навіть у другому випадку не факт, що результати зможуть повернутися, якщо повернутися цілком і повністю до тенісу.
Elis
Ложка меду в сьогоднішній бочці дьогтю - Катя Козлова виграла свій матч, програвши перший сет. Вже боюсь сподіватися, але ще в глибині душі вірю, що Марта теж на порадує.
Stelios Komnin
После 2017 Элина в лучшем случае стагнирует, если не деградирует. Одинаковые игры, включается посреди партии, без идеи. Тренер нужен уже другой, стиль поменять...
sv_2000
Справедливости ради надо сказать, что Крейчикова играла суперово просто. Очень мощно и при этом достаточно чисто. И стояла как стена в ключевые моменты.... Поражение Элины прежде всего ментальное, как по мне. Хотя, поймал себя на мысли, что у той доперестроечной менее атакующей Элины сегодня, может быть, больше было бы шансов. Она бы меньше лупила бы по углам удобно для Крейчиковой. Грузила бы плотно под заднюю.... Но это далеко не факт. Проблемы тогда в борьбе с атакующими теннисистками были тогда не меньшие, чем сейчас.
Ну, Элине не унывать, жизнь на этом не заканчивается
Andrii_MKh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Ад
прошел апрель,потом май,а решения по Ястремской всё нет....
Владислав Антонов
Дивився матч, сьогодні явно не день Еліни. Багато нервів і помилок. Але жіночий теніс якраз і славиться непередбачуваністю.
Добре, проїхали, перемоги ще обов'язково будуть. А без поразок все одно не обійтись.
Lazio
Тепер можуть один в одного.... а якщо серйозно - пора завязувати з Світоліною. Навряд чи вона ще стрибне. А витрачати марно купу нервів на цю бездарну гру - тупо!
Stanislav Matusevych
Сподіваюсь, ті, хто був у захваті від гри Крейчикової, дивляться матч Свьонтек-Контавейт? Просто для порівняння, що таке дійсно крутий теніс. Рівень швидкостей, обопільний тиск, і при цьому божевільні комбінації. А не просто забивають з м'яких перекидань суперниці, ще й з великим браком при цьому.
Sportfil
А Элина всё продолжает ''прогрессировать'' с Беттлсом
svv72
Кто еще желает выиграть у заТОПаной теннисистки подходите не стесняйтесь. Сечас любая может улучшить свой ретинг за её счет.
olegg1261
Тим хто дуже переймається відносинами Еліни та Гаеля раджу подивитися фільм"Уімблдон"https://eneyida.tv/5866-vimbldon.html
fedd1979
Не розумію, чому всі причепилися до тої любові. Можна подумати, що в інших тенісісток відносин немає. Ну все, такий її рівень
Arti2222
Давно слідкую за Світоліною, не знаю чому, але завжди мені подобалась і рідко її критикую, навіть якщо десь в глибині розумію, що слабо зіграла якийсь матч. Завжди стараюсь знайти позитивні сторони і виправдати її, але сьогодні це був напевно край, на жаль, гра жахлива, ну і спостерігається тотальний спад в кар'єрі. Щось мені підказує, що це початок кінця 😕 залишається надіятись на інших представників нашої держави. Принаймні наразі починаю слідкувати за Соболєвою, яка стрімко вривається в світ тенісу, надіюсь, що в недалекому майбутньому ми про неї почуємо
Oleksandr Taktaiev
Помітив, шо останнім часом під постами про Марту більше переглядів, ніж під матеріалами про Еліну.
Комусь давно вже пора вниз, звільняти місце нагорі більш достойним ;)