Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 червня 2021, 19:11
1105
1

Нідерланди - Грузія. Прогноз і анонс на товариський матч

Суперник збірної України готується до Євро-2020

| Оновлено 06 червня 2021, 19:11
1105
1
Нідерланди - Грузія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 6 червня збірна Нідерландів вдома проведе товариський матч проти Грузії. Для команди Франка де Бура це буде заключний матч перед стартом Євро-2020.

Нідерланди

Поспостерігати за поєдинком гранда європейського футболу і одного з тіньових фаворитів Євро-2020 цікаво само по собі. Але для українських любителів футболу ця гра буде мати особливе значення: адже нідерландці - суперники збірної України на груповому етапі Євро. Причому, команді Андрія Шевченка грати з Нідерландами вже в першому турі, уже через тиждень, 13 червня.

Незважаючи на статус збірної Нідерландів, поточний стан команди викликає багато запитань. У минулому році підопічні Франка Де Бура програли Італії боротьбу за перше місце в групі Ліги націй і не потрапили до Фіналу чотирьох.

Старт відбіркового турніру до чемпіонату світу-2022 також вийшов непереконливим. Латвію і Гібралтар нідерландці обіграли, але перший же серйозний суперник, збірна Туреччини, завдала Нідерландам поразки з рахунком 4:2.

Не зуміли нідерландці перемогти і в попередньому контрольному матчі, проти Шотландії 2 червня - нічия 2:2. Проблем в команді достатньо, так само, як і роботи у Франка де Бура. І проміжні підсумки цієї роботи ми зможемо побачити вже в неділю.

Грузія

За іронією долі, збірна Грузії також могла стати суперником України і Нідерландів по груповому етапу Євро-2020. Однак команда, яку очолює легендарний французький захисник Віллі Саньоль, чемпіон світу і Європи, в стиковому матчі програла Північній Македонії, яка і зіграє в одній групі з Україною і Нідерландами на Євро-2020.

Відбір на чемпіонат світу-2022 грузини також почали невдало: лише одне очко в трьох турах. Підопічні Саньоля програли фаворитам своєї групи, Іспанії та Швеції, і зіграли внічию з чемпіонами Європи-2004, Грецією.

Попередній товариський матч Грузія, як і Нідерланди, проводила 2 червня. У напруженому матчі з двома вилученнями грузини зуміли обіграти збірну Румунії.

Прогноз

Збірна Нідерландів зараз не в оптимальній формі, але, звичайно, загальна перевага команди Франка де Бура в класі сумніву не підлягає. Наша ставка - перемога нідерландців, коефіцієнт 1,2.

6 червня, неділя

Нідерланди –  Грузія
Енсхеде. Стадіон «Гролс Весте». 19:00
Пряма трансляція на «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 3:1
1xBet  
  • 1,22
  • 6,6
  • 13,5
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1,23
  • 6,2
  • 13
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 1,21
  • 6,6
  • 17
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.