Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 червня 2021, 04:38
1110
0

Олександр КАРАВАЄВ: «Хотіли повернутися на шлях переможців»

Захисник збірної України – про перемогу над Північною Ірландією

| Оновлено 04 червня 2021, 04:38
1110
0
Олександр КАРАВАЄВ: «Хотіли повернутися на шлях переможців»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Караваєв

29-річний захисник збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу над національною командою Північної Ірландії (1:0) в контрольному матчі.

«Тренерський штаб попросив нас показати ту гру, яку давно награвали. Давно не вигравали, хотіли показати своє обличчя, свою гру, свою міць і повернутися на переможний шлях. Начебто і не програвали, але таких суперників повинні обігрувати. Хотіли переломити цей момент, могли забивати більше. Почнемо поки з цього, але далі будемо намагатися перемагати.

Не сказав би, що передача на Зубкова була награна. У збірній і в клубі вимагають від мене подавати другим темпом. Наші гравці прийшли в зону, а захисники не сильно сконцентровані. Вийшло ідеально, дебютний гол у Сашка Зубкова, вітаю його. Коли забиваєш переможний гол це додає тобі сил і впевненості.

У матчі з Бахрейном більше одні гравці грали, зараз інші. Йде зміна награвання, не дивляться хто на якій позиції може грати. Всі віддаються на максимумі і борються за своє місце. У нас дуже серйозна конкуренція.

Північноірландці стали грати агресивніше в другому таймі. У деяких моментах може недопрацьовували, намагалиися підловити нас на помилках.

Трохи прикро, що забили один м'яч. Ярмоленко міг забивати, Яремчук. Якщо було б 3:0 в першому таймі, то гра пішла б ще легше. Слизький рахунок, небезпечний штрафний біля наших воріт на 90 хвилині... Не потрібно до такого доводити. Будемо аналізувати, щоб до офіційних матчів підійти у повній готовності

Фізично виглядаємо свіжіше, ніж в матчі з Бахрейном. Виходимо на свою пікову форму. Тренерський штаб повністю розрахував як треба правильно підготуватися, щоб фізично бути готовими в офіційних зустрічах. Працюємо над тактикою, структурою. Все робимо поступово», - сказав Караваєв.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.