Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 червня 2021, 20:19
1032
0

Олег ШЕЛАЄВ: «Шкода Буяльського. Він не був би зайвим»

Спеціаліст поділився думкою про деяких гравців збірної України напередодні старту Євро-2020

| Оновлено 03 червня 2021, 20:19
1032
0
Олег ШЕЛАЄВ: «Шкода Буяльського. Він не був би зайвим»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-півзахисник національної збірної України Олег Шелаєв поділився думками щодо середньої лінії «синьо-жовтих», які незабаром виступлять у фінальній частині чемпіонату Європи.

«Mені доводилося чути висловлювання деяких експертів, які стверджували, що середня лінія збірної України — одна з найсильніших в Європі. Я б так категорично не заявляв. Хоча, дійсно, вона боєздатна, оскільки в ній зібрані зрілі і досвідчені майстри, яким під силу кваліфіковано виконати тренерську установку.

А з тих футболістів, які були в розширеному списку, але не поїдуть на Євро, мені, в першу чергу, шкода Віталія Буяльського. Він видав відмінний сезон, виступаючи за київське «Динамо», був на виду і заслужив участі у фінальній частині континентального футбольного форуму. Не впевнений, що Віталій потрапляв би у стартовий склад, але те, що не був би зайвим — факт. На жаль, травма перекреслила всі надії динамівця голосно заявити про себе і на міжнародній арені.

Чи не турбує мене відсутність ігрової практики у Андрія Ярмоленка? Є футболісти, які завдяки досвіду і майстерності особливо її не потребують і у відповідальний момент можуть довести свій клас. Так само Ярмоленко, думаю, що йому вистачить сил демонструвати високий рівень в кожному матчі якщо не всі 90 хвилин, то 60-70 — точно.

Скажу декілька слів і про Романа Безуса, включеного до заявки буквально в останній момент. У заключних матчах за бельгійський «Гент» Роман мав відмінну пресу, порадував результативністю і хочеться побажати йому не зменшувати темп і в головній команді країни», — зазначив Шелаєв.

Євро-2020 пройде з 11 червня по 11 липня.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.