Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 03 червня 2021, 04:06
289
0

Ольга Єрмольчева стала амбассадором сайту poker.ua

У планах «Mangusta» продовжувати нести покер в маси, і відкривати його з нового боку

| Оновлено 03 червня 2021, 04:06
289
0
Ольга Єрмольчева стала амбассадором сайту poker.ua

Найпопулярніша покерістка України Ольга Єрмольчева ненадовго відійшла від покерних справ. Як ми писали раніше, Оля покинула ряди представників PokerMatch, а через тиждень оголосила про новий контракт - Ольга «Mangusta» Єрмольчева стала амбасадором сайту poker.ua!

Це означає, що Оля продовжить займатися улюбленою справою - грати в покер, проводити стріми для своїх фанатів і розігрувати різні призи, але тепер уже від іншого бренду.

«Я все так же тащуся від покеру, люблю його і хочу, щоб шанувальників у цієї гри ставало все більше!», - прокоментувала Ольга своє нове призначення.

У планах «Mangusta» продовжувати нести покер в маси, і відкривати його з нового боку - як вид спорту, а не азартну розвагу. Оля представлятиме poker.ua в онлайн-турнірах, на живих серіях в Україні, одна з яких стартує вже в найближчі тижні, а також на міжнародних покерних фестивалях.

У цьому Оля має багатий досвід - вона успішно виступала на багатьох європейських турнірах із покеру, а також в Лас-Вегасі на найбільшій серії WSOP. Крім популяризації покеру за ігровим столом, Ольга продовжить відвідувати різні шоу і брати участь в інтелектуальних програмах.

Всього пару тижнів тому «Mangusta» разом з командою гравців здобула перемогу в «Що? Де? Коли?», яку проводив володар кришталевої сови Борис Бєлозьоров.

Джерело poker.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.