Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 червня 2021, 19:53
681
0

Туреччина - Молдова. Прогноз і анонс на товариський матч

Турки продовжують готуватися до участі у матчі-відкритті майбутнього Євро-2020

| Оновлено 03 червня 2021, 19:53
681
0
Туреччина - Молдова. Прогноз і анонс на товариський матч
TFF / автор невідомий

У четвер, 3 червня, в Падерборні на полі стадіону «Бентелер Арена» відбудеться товариський поєдинок, в якому збірна Туреччини поміряється силами з командою Молдови.

Збірна Туреччини

Підготовка команди Шенола Гюнеша до Євро-2020 знаходиться у самому розпалі. Вона вже провела два спаринги: 27 травня був обіграний Азербайджан (2:1), а 30-го числа відбулася нічия 0:0 у поєдинку зі збірною Гвінеї.

У березні ж цього року турки взяли ударний старт у кваліфікації чемпіонату світу 2022 року. Потрапивши до групи G, вони в прем'єрному поєдинку вдома обіграли Нідерланди (4:2), потім на виїзді розбили Норвегію (3:0) та вдома видали результативну зустріч з Латвією (3:3). Таким чином, після трьох ігрових днів збірна Туреччини з 7 очками займає перше місце у таблиці групи, випереджаючи на один пункт команди Нідерландів, Чорногорії та Норвегії.

На груповому етапі майбутнього чемпіонату Європи команді Туреччини будуть опонувати збірні Італії (11 червня), Уельсу (16 червня) та Швейцарії (20 червня).

Збірна Молдови

Підопічні 56-річного італійського тренера Роберто Бордіна, який народився у Лівії, мають на думці лише свою участь у відбірковому турнірі майбутнього мундіалю в Катарі. Стартували молдавани в ньому навесні цього року, можна сказати, на мінорній хвилі.

У прем'єрній грі еврокваліфікаціі команда Молдови на своєму полі розійшлася миром зі збірною Фарерських островів - 1:1. Три дні по тому вона відправилася в гості до данців, де зазнала розгромного фіаско з рахунком 0:8. Повернувшись додому, молдавани у Кишиневі виявилися битими збірною Ізраїля - 1:4.

Після зіграних матчів молдовська дружина у таблиці групи F посідає останнє місце, маючи в активі, як і команда Фарерських островів, один пункт, але гірші додаткові показники (різниця м'ячів 2-13).

У майбутньому матчі молдавани будуть змушені зіграти без відсутніх з різних причин Армаша, Рябчука, Мілінчану та Іоніци.

Історія зустрічей

Збірні Туреччини та Молдови провели між собою 10 матчів, з яких два носили товариський статус. У серпневому спарингу 2003 турки виграли з рахунком 2:0, а в березні 2017-го вони знову перемогли з перевагою у два голи - 3:1.

Що до офіційних зустрічей, то у відборі на Євро-2000 команда Туреччини спочатку вдома обіграла молдаван 2:0, а в матчі-відповіді на виїзді задовольнилася нічиєю 1:1. У кваліфікації ЧС-2002 турки виграли і вдома, і в гостях - відповідно, 2:0 та 3:0.

У відбірковому турнірі Євро-2008 турецька дружина знову на своєму полі розбила команду Молдови (5:0), а в гостях зіграла внічию - 1:1. І нарешті, у відбірковій кампанії чемпіонату Європи-2020 турки, як і у відборі на ЧС-2002, проявили переможну стабільність у зустрічах з молдаванами - по 4:0 і на своєму, і на чужому полях.

Орієнтовні склади:

Збірна Туреччини: Гюнок, Мюлдюр, Кабак, Сеюнджю, Йилмаз, Акбунар, Кекчу, Антальяли, Айхан, Ундер, Унал.

Збірна Молдови: Челяднік, Жардан, Болохан, Білоусов, Архірій, Антон, Платіка, Кожокар, Карп, Раце, Ніколаєску.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.22 по лінії Parimatch.

3 червня, четвер

Туреччина - Молдова
Падерборн. Стадіон «Бентелер Арена». Початок - о 20:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 3
Прогноз Sport.ua – 3:0

 

 
  • 1.22
  • 6.50
  • 13.0
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 0
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.