Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 02 червня 2021, 23:21
1367
0

Німеччина – Данія. Прогноз і анонс на товариський матч

Лев готується до останнього стрибка

| Оновлено 02 червня 2021, 23:21
1367
0
Німеччина – Данія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

Уже після завершення чемпіонату Європи-2020 року, відносини Йоахіма Льова і збірної Німеччини будуть змушені закінчитися, а його посаду займе екс-тренер мюнхенської «Баварії» Ханс-Дітер Флік. Звідси можна зробити досить простий висновок про значущість майбутнього міжнародного форуму для всього німецького футболу. І як до цієї події можна найкраще підготуватися, окрім як запросити одну з найбільш прогресивних національних команд за останні кілька років?

Німеччина

Незважаючи на те, що матч буде проходити на полі австрійського стадіону «Тіволі Штадіон Тіроль» в Інсбруку, збірна Німеччини все одно буде в ньому виступати в якості господарів поля. Не можна сказати, що у «Бундестім» є якісь суттєві проблеми перед прийдешнім Євро-2020, однак вона вже кілька років живе в режимі «лебединої пісні» свого наставника, що неабияк утомила відданих фанатів.

Німці досить упевнено пройшли кваліфікацією до чемпіонату Європи, разом із Нідерландами, а ще трохи пізніше – і Північною Ірландією, склавши представництво відбіркової групи C на цьому турнірі. А ось минула кампанія в Лізі націй УЄФА, в одній групі з Україною, для Німеччини вийшла зовсім невдалою. По-перше, до фінальної частини турніру «Бундестім» так і не вийшла, по-друге – вона пропустила поперед себе Іспанію, якій в останньому турі з тріском поступилася 0:6. Вочевидь, що думки про відставку Лева керівництво Німецького футбольного союзу почали активно відвідувати саме в той момент.

Данія

Данці довгий час залишалися в тіні, проте останні кілька років активно розбурхують європейський новинний простір, завдяки чудовому поколінню футболістів. Відбір до Євро-2020 для команди Каспера Хьюлманда став своєрідною пробою пера, після чого вона вистрілила в групі з Бельгією, Англією та Ісландією в Лізі націй УЄФА, а трохи пізніше шокувала футбольний світ стартом кваліфікації на чемпіонат світу-2022 (100% перемог у трьох матчах, 14:0 – різниця м'ячів).

Чемпіонат світу-2018 ознаменувався для «червоної гвардії» вильотом на стадії 1/8 фіналу від майбутніх «срібних» призерів мундіалю – хорватів, тому на майбутньому чемпіонаті Європи вони готові зробити якісно новий ривок. Дуже доречно тут те, що суперництво у групі з усе тією ж Бельгією, Фінляндією і Росією залишає хороші для них перспективи.

Статистика

Попередня зустріч між командами також була товариською, проходила в датському місті Брондбю, і завершилася нічиєю з рахунком 1:1.

Збірна Німеччини у відборі чемпіонату світу-2022 вже має сенсаційну домашню поразку від Північної Македонії, яка перервала її девятіматчевую безпрограшну серію з поєдинків на своєму полі.

Маючи не найвидатніший підбір опонентів у попередніх матчах, Данія усе одно лише одного разу програла на відрізку з 12 гостьових дуелей.

Орієнтовні склади

Німеччина: Нойер – Хуммельс, Рюдігер, Клостерманн – Госенс, Джан, Кімміх, Сане – Гнабрі, Вернер – Хаверц.

Данія: Шмайхель – Мехле, Крістенсен, К'єр, Васс – Хойб'єрг, Ділейні – Брайтвейт, Еріксен, Поульсен – Вінд.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку Німеччина захоче продовжити свою традицію відправляти не менше двох м'ячів у ворота суперників у товариських матчах. За таких умов, ставка «Німеччина ІТБ 1.5» за 2,02 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

2 червня, середа

Німеччина – Данія
Іннсбрук. «Тіволі Штадіон Тіроль». 21:45
Прогноз Sport.ua — 3:2
 
  • 2.00
  • 3.50
  • 3.60
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.