Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 червня 2021, 16:07
33587
25

Джерело: Ребров очолить Аль-Айн, а в 2022 році повернеться в Динамо

Український тренер може заробити в арабському клубі 4 млн євро за 9 місяців

| Оновлено 02 червня 2021, 16:07
33587
25
Джерело: Ребров очолить Аль-Айн, а в 2022 році повернеться в Динамо
Getty Images/Global Images Ukraine

Український тренер Сергій Ребров, який залишає «Ференцварош», продовжить свою кар'єру в команді «Аль-Айн» з ОАЕ. Але тільки тимчасово, на один рік, а наступного літа візьме під свій контроль київське «Динамо», інформує Magyar Nemzet.

Ребров вибрав «Аль-Айн», тому що це найприбутковіший з пропонованих варіантів: він зможе заробити 4 млн євро менше ніж за рік. Хоча українця преса відправляла в «Тоттенхем», «Фенербахче» і АЕК Афіни.

По закінченню чемпіонату Угорщини Ребров сказав: «Журналісти неодноразово запитували мене про моє майбутнє, про що я сам навіть нічого не знаю, оскільки ніхто з клубу не обговорював зі мною протягом останнього місяця. Не знаю чому, але це ненормально. Я зараз їду додому в Київ. Я нічого не знаю про своє майбутнє».

Президент клубу Габор Кубатов тоді спокійно відреагував: «Ми сядемо і поговоримо з ним по душам». Потім, коли ситуація почала погіршуватися, президент клубу заявив 19 травня, що Ребров подав у відставку ще в лютому. Однак з тих пір офіційного оголошення про відхід українця з клубу не було, що має свою причину.

Як сказав сам Кубатов, про прийняте рішення Ребров оголосив через свого менеджера Шандора Варгу, уродженця Закарпаття. Сумнівно, чи має таке повідомлення юридичне значення. З одного боку, Ребров, як і раніше, працює в «Ференцвароші», і його контракт діє до літа 2022 року. З іншого боку, зрозуміло, що Кубатов не стане утримувати тренера, якщо той заявив про свій намір піти.

Варіантом для Реброва могла стати збірна України. Багато хто вважав Андрія Шевченка кандидатом в тренери «Мілана», але команда посіла друге місце в Серії А, потрапила до Ліги чемпіонів через 8 років, тому Стефано Піолі залишається, а Шевченко не йде зі збірної, і місце для Реброва поки що закрите. Ребров міг би залишитися в Угорщині, якби його контракт з «Фраді» був продовжений на більш вигідних умовах. Однак керівництво не планує виконувати цю вимогу.

«Ференцварош» не хоче втручатися, допоки Ребров не вирішить сам, тому що угода українського тренера має юридичну силу. Адже контракт Реброва передбачає ціну викупу в 1 млн євро. Якщо «Фраді» розірве контракт, доведеться виплачувати компенсацію за дострокове розірвання. Ось чому перетягування каната між сторонами триває вже кілька тижнів, як нібито гра йде за те, хто витримає довше.

«Ференцварошу» більше потрібно залагодити це питання, оскільки команда розпочне підготовку на початку червня, а 6–7 липня їй належить зіграти у відбіркових матчах Ліги чемпіонів.

Також є пояснення, чому Ребров не поспішає з оголошенням. Тому що він поїде в Об'єднані Арабські Емірати, в клуб «Аль-Айн». В Еміратах через спекотне літо чемпіонат стартує лише у середині вересня, тому підготовка розпочнеться тільки в серпні, і Ребров може не поспішати.

«Аль-Айн» – це, звичайно, професійний крок назад, але Ребров може заробити в арабському клубі 4 млн євро за рік, а точніше всього за 9 місяців, оскільки сезон добігає кінця у середині травня. І з такою пропозицією навіть «Мілану» буде важко конкурувати.

До того ж, Ребров планує потім повернутися назад до Києва. Добре заробивши в ОАЕ і трохи відпочивши, влітку 2022 року Сергій Ребров може замінити Мірчу Луческу в київському «Динамо», вважають в Угорщині.

 
Оцініть матеріал
(220)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SandroKing
Оставте Динамо в покое. Там есть тренер. А Ребров пускай растет. Перспектива есть у него, но он еще работать и работать.
nivava
Вечірня казка від діда Панаса.
Жили-були Ребров і Динамо.
І ось одного разу пішов Ребров на заробітки........
Canadian_stallion
Забавляли новости про тоттенхем. Ну никто в Англии об этом не пишет. Это же бред полный, при всем моем уважении к Ребоову как к игроку и тренеру
Hemingway
Не поганл в плані зп, враховучи що в ференці він заробляв менше ляма за сезон
OKs100
Фейк. Луческу не планирует уходить из Динамо ближайшие 8-10 лет.
zzg77
Как говорится - вилами по воде писано!!! Сел, посмотрел в потолок и придумал. Пиши что хочешь - не наказуемо.
Саша Яковенко
Такая ахматная многоходовка. Кого я могу вспомнить и венгерских шахматистов? Только Полгар. Кажется, Жужа.
turist86
що з цього приводу скаже Луческу?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Гаврик Кировоградский
Братан ты сможешь!!! Мы с тобой!!!!
_Funny_Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
нестор
Тут и думать нечего. Аль-Ребров уже работал в тех краях, а 4 млн. евро возле базы Динамо не валяются.)
volf2020
А в 2030 очолить збірну Марса.Це циганик тіпа розумний?
оppy
Так и думал)
Vytas Meskauskas
Правильно потому что Луческу не уровень ЛЧ , посмотрите на звездный Шахтер и как он играл с Луческу в ЛЧ ни чего не выиграв, абсолютно ни чего при таком составе.