Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 червня 2021, 16:37
8240
53

МЕТРЕВЕЛІ: «Зарплата Де Дзербі в рази менша, ніж у деяких тренерів Шахтаря»

Експерт заявив, що італійський фахівець приїхав в Україну не за грошима

| Оновлено 01 червня 2021, 16:37
8240
53
МЕТРЕВЕЛІ: «Зарплата Де Дзербі в рази менша, ніж у деяких тренерів Шахтаря»
Футбол 1/2/3. Михайло Метревелі

Експерт програми «Великий футбол» Михайло Метревелі відреагував на слова журналіста Ігоря Циганика, який раніше заявив, що Де Дзербі приїхав в Україну тільки за грошима.

«З подивом прочитав коментар нашого колеги з приводу Де Дзербі і магії великих заробітків в «Шахтарі». Не думаю, що Ігор досконало володіє питанням.

По-перше, Де Дзербі один з наймолодших і найталановитіших тренерів Європи, який працював в елітній лізі і добився з дуже скромною командою вражаючих досягнень.

Стиль гри його команди в Серії А сучасний та дуже схожий зі стилем гри «Шахтаря». Але, при цьому, на мій погляд, більш прогресивний і трендовий, заснований на тотальному пресингу і контролі м'яча. Команда Де Дзербі хороша в грі і з м'ячем і без нього. Якраз те рідкісне поєднання, якого бракувало «Шахтарю».

По-друге, зарплатня Де Дзербі в рази менша, ніж у деяких тренерів, які раніше працювали в «Шахтарі», і те, що «Шахтар» запропонував у чотири рази більше ніж «Фіорентина», це неправда. Різниця значно менша.

Багато хто знає, що у мене приятельські стосунки зі спортивним директором «Фіорентини» Даніеле Праде. Головне, в чому «Фіорентина» не змогла переконати Де Дзербі, це в упевненості в Лізі чемпіонів і взагалі потраплянні в зону єврокубків. А як ви розумієте, для молодого і амбітного тренера, це одна з головних мотивацій.

І наприкінці. Колись, про Луческу теж говорили, що він приїхав в Україну заробити грошенят, а зараз, через 16 років, ти його рекомендуєш головному конкуренту «Шахтаря». Так що, Ігор, придивися і до цього нового головного тренера гірників і, можливо, років через 15-20 ти його знову зможеш порекомендувати своїм друзям», - написав Метревелі в Facebook.

Раніше повідомлялося, що Де Дзербі попросив купити захисника, яким цікавиться «Динамо».

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 22
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 53
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Как говорят у нас в Одессе - не смешите мои тапочки...Только человек, совершенно далекий от футбольных реалий, и не только в Украине, может такое сморозить - для него деньги не главное,он готов работать с командой за тарелку чечевичной похлебки...Ну,ну...Филантропы в футболе вымерли как вид еще в конце 60-х прошлого столетия.Сейчас любой тренер и 5 минут,даже детскую команду, без оплаты тренировать не будет. А тем более - в Шахтере, где теневые зарплаты достигают космических ( как для Украины) размеров. Для налогов ему будут начислять по минимуму,а в бумажном мешке - всю остальную разницу ....Свою зарплату все тренеры держат в глубоком секрете,кому нужны проблемы с налоговой и бандитами... М.Маркевич может поделиться опытом отбора криминалитетом "честно" заработанных денег...
Владимир Коновалец
Хто б міг подумати - геніальний молодий талант с Італії, рветься до України,щоб задарма тренувати команду своєї мрії.Божевілля якесь. Дивно,шо є люди,які вірять в такі казки. Не думав, що Метревалі такий недолуга в питаннях оплати роботи тренера,як тепер йому вірити як експерту?
Ёкарный Бабай
Бред какой, чего еще можно было ожидать от экспертов больного футбола. Луческу получал 3,5 млн в 2015, Фонсека на втором контракте 4 млн. В разы это сколько, 750 тысяч? Не ну 3 млн это в разы меньше Фонсеки, в 1,33 разы Переехал короче по мнению этого грузына на ту же зарплату что была у него в топ чемпионате поднимать украинский футбол, святой человек этот итальянец
kylt_lichnosti
вы не понимаете, он с детства за шахтер болеет
dd dent
Та не такая уж и скромная там команда была если около 2ОО млн состав, у шахты по меньше, да и что там прям за впечатляющие результаты в виде 8го места?
Юрий Карпенко
Покажите контракт с суммой или слабо?
padlo95
Не звезди
RomarioUA
Де Дзерби Педринил Метревели?
Igor Krasnenko
Да...да
Из Серии А в чемп Украины можно перебраться только за большую заплату или если ты дурак. Что тут обсуждать. Но это не важно, абы был результат.
leccinum
парню сказали :"в Барселону", вот он согласился работать за копейки. правда, не уточнили в какую Барселону
-_-ENJOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine
Ідеальний розвиток подій:
- Де Дзербі іде взакат через рік/два, неодноразово получаючи ляпаса від Луческу на полі.
Ігор рекомендує гарного тренера для своїх дурзів в Шахтарі, тренера з іменем та досягненнями. Щоб не довелось ще очікувати 2-3 роки зміни тренерів та результатів, з викиданням бабла…
Виграють всі!!! Всі задоволені та щасливі!!!
1) Шахтар отримує тренера з іменем щоб досягти результатів в короткі терміни.
2) Луческу самостверджується в помсті Шахтарю, та поповнює корзину особистих трофеїв щоб втернюти носа Алексу Фергюсону.
3) Ігор стає визнаним журналістом та селекціонером на ринку.
4) Де Дзербі повертається в Італію здобувши розвиток, як він і прагнув на початку.
Ідеально!
zac1310
Когда речь заходит о команде Шахтер, ручные шавки ИМС сходят с ума, пытаясь натянуть сову на глобус. Большинство "паствы" ВК ДК дуреют вместе с ними, но те за "похлебку", а "паства" - за идею.
Впрочем, противоположнчй лагерь отвечает тем же (Вспомним приход в ДК Луческу)...
Вот зачем говорить глупости? 5-е место при Павлове для Ворсклы это было хорошо или плохо? Ингулец закрепившийся в вышке - это провал?
Окститесь, любезные для каждодго свои достижения.
Конечно де Дзерби пошел на хорошую ЗП. Но кроме того еще и на еврокубки. Тренер, проявивший себя в шахте, может пойти выше (Фонсека подтвердит)
Так что, не гоните, и не гонимы будете
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mayakovskiy1
ахаха))) Разнес Цыганыка в калитку.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил