Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
24919
9

Менше бразильців і три новачка. Експерт розповів про посилення Шахтаря

Ігор Циганик вважає, що бразильський вектор закритий

Менше бразильців і три новачка. Експерт розповів про посилення Шахтаря
twitter.com/fcshakhtar

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, новий тренер «Шахтаря» просить трьох новачків - в оборону, півзахист і атаку, а також має намір відмовитися від бразильського вектора в трансферах.

«Де Дзербі просить трьох гравців - по одному в усі лінії. І це будуть не бразильці. Крім того, деякі бразильці грати вже не будуть».

«І мені цікаво, як «Шахтар» буде виходити із ситуації з бразильцями, за яких віддавали великі гроші», - сказав Циганик.

Оцініть матеріал
(298)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergey RockStar
С каких пор Игорек - эксперт?)
Diamond66689
Вячеслав ШЕВЧУК: «Де Дзерби – ноунейм? Цыганык не разбирается в футболе»
Grigorio666
МАРЛОС і МОРАЄС """(СТАРІ ВОЇНИ)))"" - типу Українці, то будуть грати по-любому, можливо з заміною.
МАНОР СОЛОМОН - не бразилець, вроді ізраїльтянин, грати повинен, на мою думку - на даний час, найкращий гравець Шахтаря, дуже талановитий, бабла зробити можна - лямів 35 ЖЕЛЄЗОБЕТОННО.
ТЕТЕ і ДОДО - також "2-3місце в моєму рейтингу займають", і однозначно одні з найкращих на даний час в команді, перспектива огогого, по 20лямів також зараз вартують- ще молоді, аби не зазналися, але зрозуміло, що зі складом команди визначиться тренер, якщо зуміє підкоригувати команду і об'єднати гравців, додавши куплених ГРАВЦІВ, то Шахтар легенько може і замахнутися на якийсь і трофей у Європі, - нехай навіть і перемога чи фінал Ліги Європи.
ІСМАІЛІ, АЛАН ПАТРІК і ДЕНТІНЬО - старі воїни, - борозни не поламають, тяжко їм буде з молодими конкурувати, але все-таки в основний склад можна ставити, але обов'язково награти нову модель ведення гри, - ХОЧ і ПОТРІБНО ДЕЯКІ МОМЕНТИ ЗАЛИШИТИ - які вже не один рік вбиті молотком в команду - і ТАКОЖ ОБОВ'ЯЗКОВО залишити в команді ГРУ на контратаках, в цьому році Шахтар був ідеальним в цій моделі гри з Реалом і Інтером((вважаю, що з Боруссію не вийшло, бо команда має таку ж манеру гри, що і Шахтар і спочатку вказівка була бути 1 НОМЕРОМ, бо ж до матча ШАХТАР вважав, що це сама слабка команда в групі, а вийшло зовсім по іншому --
"НЕДООЦІНИЛИ і за це Боруссія М їх покарала", а також добре грали з Маккабі 1/16 ліги Європи в свою гру, от тільки висновків не зробили і знову Рому не дооцінили, Фонсека добре знав команду, і тренери Шахтаря могли перестроїти модель гри, але чомусь гравці виглядали в обох матчах і дома, а особливо на виїзді ПЕРЕЛЯКАНИМИ і НЕ ЗНАЛИ КУДИ БІГТИ і що робити з круглим, - "це ще мягко сказано". Потрібно мати завжди в запасі чи в рукаві плани Б і В, тобто якісь козирі і ОБОВ'ЯЗКОВО мати хоч з десяток НАГРАНИХ КОМБІНАЦІЙ, і ОДНОГО- ДВОХ ГРАВЦІВ, які будуть починати ці комбінації і вести в перед свою команду, щоб, до цього, не трапилося і байдуже з яким рахунком не програвала команда до цього на футбольному полі(тим паче по сумі двох матчів))))) - з РОМОЮ в 1/8 в другій грі дома, - в любому випадку треба було хоча б красиво зіграти і награвати любі комбінації, а не пішки по полю ходити і рвати на собі волосся, що все не виходь і команда суперників, як хоче, так і возить!!!!!!
За Алана Патріка і за ДЕНТІНЬО можна виручити ще досить непогані гроші, чи запропонувати чи включити в будь-яку угоду по обміну і купівлі гравців, зараз так роблять багато команд Європи. А щодо Ісмаїлі, можна сказати, що перед тим як травмувався, - це після півфіналу Ліги Європи з Інтером, - ще тоді потрібно було сплавляти за 30-40 лямів, бо якраз тоді в нього була супер форма, яку він навряд коли буде вже мати і яку він її тоді просто фантастичну мав, ЩО НАВІТЬ ВИКЛИКАВСЯ в збірну Бразилії. А зараз за пару лямів шкода віддавати.
ДАЛІ ТАЙСОН - ну клуб сам цього гравця втратив, досить давно, потрібно було як мінімум 40-50лямів брати за таланта, а той і до 100-ні можна було набити ціну, на мою думку, - """ОДИН НАЙКРАЩИХ ГРАВЦІВ СВІТУ""", ' не говорячи про наш чемпіонат, де не раз визнавався найкращим легіонером чемпіонату України, останніх років 5 і всерівно клас, швидкість і талант досі присутні в цього гравця --- А ВЖЕ потім зазнався і з не бажанням почав відноситися до команди як і до керівництва((( БО ДАВНО ХОТІВ В СИЛЬНІШИЙ ЧЕМПІОНАТ і ХОТІВ ЗДОБУТИ ППРРРРОООООГГГГГРРРЕЕЕЕССССС)))), так як бабло капало і так, хоч і це важливо для будь кого, а для нього вже не приносило йому задоволення грати за Шахтар чи за іншу українську команді, яким він віддав не один десяток років, будучи в Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
МАРКОС АНТОНІО - по цьому гравцю дуже видно майстерність і йому не потрібно довго часу на адаптацію, хоча також ціна на нього дуже знизилася чим взимку, але повторюся, що талановитий гравець, аби тільки ту рису не зарити в землю, думаю за цим молодим гравцем може бути майбутнє в команди Шахтар', тільки головне в правильній течії зробити так, щоб якір не падав з корабля.
ВІТАО і СІПРІАНО - два ще молодих і не досвідчених гравці команди, які за рік - два можуть влитися в схеми і тактику гри, якщо теперішній тренер Де Дзербі зробить крутий малюнок гри команди, яка може з правильним і майстерським підходом до команди, може виносити будь - які гранди футбольної Європи і світу, і будуть вартувати десятки мільйонів, ТАК ЯК ТАЛАНТ і Своєрідне бачення гри в цих бразильця з присутнє, вони і так вже заграні за молодіжну збірні Бразилії. В цих хлопцях бачиться майбутній Шахтар, який і заробляючи великі гроші на трансферах і репутації клуба, який постачає Європі зірочок, які в свою чергу стають ОСНОВОЮ клубів - грандів Європи і світу : наприкладі: ФЕРНАНДІНЬО(капітан Манчестер Сіті), ЖАДСОН(Китай, чемпіон Бразилії і ТД.), ВІЛЛІАН (капітан і основний гравець Челсі, Арсенала і ТД.), ДУГЛАС КОСТА(Баварія, Ювентус - кращі команди світу), ФРЕД(Основний гравець команди Манчестер Юнайтед, - володар кубку Ліги Європи і цьогорічний фіналіст цього кубку і ТД.), ЛУІС АДРІАНО(Мілан, головний бомбардир Спартака, а тепер і голеодор чемпіонату і чемпіон Бразилії))))).
БЕРНАРД(гравець Евертона, виняток зі списку, чомусь не має бажання піднапружитися, але можливий інший варіант, НЕ КОМАНДА ЗІРОК- і що сам гравець не хоче чи допомогти чи повірити в здобування трофеїв командою)))))))))))))))))))))).......
ТАЙСОН, ІСМАЇЛІ, АЛАН ПАТРІК і багато інших, кого не згадав, потрібно було продавати в Європеські команди, нехай не по максимальних цінах, але також для їхнього футбольного зростання, для зростання іміджу футбольного клубу Шахтар і однин з важливих факторів -- ФІНАНСОВА СТОРОНА.
МАЙКОН - трохи вже заграний за Шахтар, також не перший сезон працює в клубі, думаю потрібно знайти клуб - гранд, який зацікавлений в його ігровій позиції, де він продовжить свою кар'єру і майбутнє, чомусь в Шахтарі я його не бачу, хоча дуже корисний гравець і має величезні здібності(((( і результативність у нього на досить хорошому рівні: 30 матчів - 5голів і вроді 7асистів)))), як для молодого гравця 23роки і який заграний за молодіжну збірну Бразилії і ціна можна ставити в 17-20лямів як стій і дивися, головне пару рекламок про нього вирізать. Ще згадується мені МАЙКОН де Олівейра, його однофамілець, який не так давно загинув, в авіакатастрофі, який в свій час був найкращим бомбардиром Волині і якщо не помиляюся України, який Шахтар придбав, от тільки не пам'ятаю скільки він грав за нього????!!!!!!!
andrei saenko
Задолбал этот херсперт Цыганык.
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
volf2020
може вектор циганик закритий?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Исмаили, Тете, Патрик, Додо должны играть.
Майкон, Витао, Маркос Антонио, Дентиньо, Сиприано, Фернандо под вопросом.
Марлосенко и Мораешенко не в счет
VAD
А как же днк?