Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 травня 2021, 03:58
78909
33

ВІДЕО. Абрамович, дай п'ять! Реакція Шевченка на гол Челсі у фіналі ЛЧ

Головний тренер збірної України дуже переживав за свій колишній клуб

| Оновлено 30 травня 2021, 03:58
78909
33
ВІДЕО. Абрамович, дай п'ять! Реакція Шевченка на гол Челсі у фіналі ЛЧ
Twitter

29 травня пройшов фінал Ліги чемпіонів, в якому «Челсі» переміг «Манчестер Сіті» (1:0).

У соцмережах з'явилася реакція Андрія Шевченка на переможний гол «синіх». Головний тренер збірної України дуже переживав за свій колишній клуб та «дав п'ять» його власнику Роману Абрамовичу.

Раніше, на питання, за кого вболіватиме у фіналі Ліги чемпіонів, Шевченко відповів:

«Буду вболівати і за Зінченка, і за «Челсі». Внічию, на жаль, вони зіграти не зможуть. «Челсі» – це близький клуб для мене. Всі три клуби, в яких я грав – в моєму серці. Тому все-таки буду вболівати за «Челсі».

ВІДЕО. Абрамович, дай п'ять! Реакція Шевченка на гол Челсі у фіналі ЛЧ

 

 

 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(428)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Джерело: Гвардіола збирається покинути Манчестер Сіті у 2025 році
Футбол | 29 березня 2024, 10:43 4
Джерело: Гвардіола збирається покинути Манчестер Сіті у 2025 році

Контракт тренера закінчується через рік

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сан Саныч
Шева Зине на тренировке: Саня дай пять!!!
Зина: да пашол ты
scorpio16
Вы ради интереса хотя бы почитали про условия контракта , он действует до конца Евро , дальше уже по согласию сторон, если захочет уйти, то никто никого бросать не будет, тот же Блохин расторгнул контракт , тут же он его отработает и дальше уже решение за ним активировать пролонгацию или нет.
Подготовка к евро , ай блин ,как же долго до Порту ехать , ну блин неделю на лошадях, а дальше на лодке пару дней , самолётов, которые долетают за пару часов не существует вообще нее
Микола Унгурян
в принципі з точки зору моралі то звісно що вчинок негідний тренера збірної України, але..... 1. Не пригадую щоб Шева говорив про мораль, неможливість грати гравцям з російського чемпіонату і т.д., 2. Таки коли збірна при Шеві заграла то "патріоти" його готові були на руках носити.
Ukraine_Kiev_Fan
Специально для дебилоидов. Насчет Абрамовича и Мордора. Человек не просто так свалил из РФ и там не живет. Более того у него израильское гражданство. Но для раши выгодно с точки зрения престижа называть его своим.
fifadinamo
Очередной вброс для ботоферм
Шевченко для мордора как ладан для чертей , изыдите с сайта от вас Филимоновым попахивает...
Max Badeev
Вы больные наверное, почему тренеру нельзя посмотреть матч на стадионе, в компании своего друга, Шева что этим помог агрессорам.?
Roger
Не слышал о том чтобы Шевченко вакцинировался. Вся VIP ложа без масок.
И вот это "дай пять" российскому олигарху платящему налоги в стране агрессоре, которая убивает солдат твоей стране это какой-то особый вид извращения современной реальности.
Interstellar Петрович
Зина порадовал Андрея Николаевича.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bzzzzz
а что там Литвин забыл ?
Орлов Михаил
Хорошо хоть путен з лукой у сочи фестивалят....
Орлов Михаил
Зрада і халепа заповнює мозок! Де наш козак Данило!? А ну санкцію РНБО зачебучемо на запродавців і ахресорів! Заборонити отой Челсі!
andreypoltava234
ну. пазік і спортвнєпалітікі. ну але за таку збірну вболівати важко. абрамовіч - то ж навіть не звичайний м..ксал....то найближчий гаманець ху.ла. ..кожен день когось вбивають на фронті...
Semiramida
Думаю, что скоро появится видео Ярославского с поздравлениями Абрамовичу! Ведь Ярославский и Абрамович давние друзья! Не исключают, что в Металлисте Ярославского может появиться несколько игроков с лавки запасных Челси, которых Абрамович отдаст в аренду своему харьковскому дружку!
pas2012
Хтось розказував що скоро буде давати інтерв'ю на українській мові,можливо поїхав її підтянути в оточені російського олігарха),хтось розказував як багато поміг порадами Гвардіола),а поїхав вболівати за команду яка погубила його кар'єру).Не так багато наших гравців доходять до фіналу ліги чемпіонів,можливо тому так і тішився щоб ще хтось з наших гравців часом не виграв лігу чемпіонів).Хтось вже довший час розказує про мрії тренувати Мілан,тренуй і не роби нам всі послугу що ти тренуєш національну збірну.
nicksaf
!00% вина Зинки, это она, Зинка, прозевала. Надо было как угодно останавливать, даже нарушая, но... Не все же Шевченки, чтобы брать ЛЧ, а некоторым и не приходится.
zelia73
в это время параша убивает украинцев--а пазик с кошельком уйла ручкается-=--мразь
Богдан Саженко
Яка ж мерзхота цей Шєва.....Вигнали ,як цуценя зх того членсі ,а він все за них вболіває.СОРОМНО за нього.З ким ручкається і компанія мордорська
Dell Dnieper
Бред, еще и взял билет рядом с Абрамовичем , что у него в голове? Чемпионат мира в пролете, Евро под вопросом, а он картинки себе рисует. Еще на пролетном Евро 2012 занял место в сборной, и ни слова извинений или сомнения, что он на то время уже никакой был....