Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
581
0

Капітан Челсі: «У нас хороші результати проти топ-команд»

Сесар Аспілікуета - про фінал Ліги чемпіонів

Капітан Челсі: «У нас хороші результати проти топ-команд»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сесар Аспілікуета

Капітан «Челсі» Сесар Аспілікуета розповів про те, чого чекає від фіналу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті»:

«Дитиною ти мрієш грати в таких матчах. Я зараз страшно гордий. Сподіваюся, після матчу буду пишатися ще більше. Це дорогоцінний шанс. У нас пішло дев'ять років на те, щоб повернутися до фіналу. Найважливіший момент.

Ми віримо в себе. У нас хороші результати проти топ-команд. Це останній крок, і ми хочемо його зробити.

Треба все залишити на полі, як ми це робили в минулому, особливо в великих матчах. Я говорю не тільки про гравців, я говорю про всіх. Розуміємо, що для перемоги треба показати свій найкращий футбол. Це найважливіший матч сезону, і ми до нього готові.

У цьому сезоні у нас було все. Це досягнення - заслуга кожного. Ми хочемо зробити цей сезон особливим, але для цього потрібно виграти завтра. Ми знову у фіналі Ліги чемпіонів, і тепер все, що потрібно зробити, це залишити на полі всі сили. Це особливий день, адже до нас повернулися вболівальники. І ми дуже хочемо увійти в історію.

Коли я перейшов в «Челсі» в 2012 році, хотів повторити з «Челсі» успіх в Лізі чемпіонів. Щоб вийти у фінал, знадобилося дев'ять років. Томас зробив величезний вплив. У перший же день він ясно дав зрозуміти, чого від нас хоче. Команда витратила багато сил, і ми хочемо, щоб завтрашній матч став особливим.

«Челсі» завжди б'ється за всі трофеї. Треба йти вперед крок за кроком. Ми зайняли четверте місце. Зовсім не такого результату ми хотіли, але ось нам і завдання на наступний сезон. Завтра ми можемо стати чемпіонами Європи. Великий матч. Розуміємо, що повинні зіграти на своєму максимумі.

Вернер? Завжди намагаюся йому допомогти. Ми залишаємося людьми, і, коли щось йде не так, переживаємо. Тімо вносить величезний внесок. Зрозуміло, що йому хотілося б частіше забивати, і добре, що у нього є це бажання. Це дуже важливий гравець, який може зробити різницю в атаці».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.