Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 травня 2021, 03:41
12993
3

Ділліан ВАЙТ: «Усик виглядає жахливо в супертяжах. І Джошуа вибрав його»

Британець не вражений боями Усика

| Оновлено 28 травня 2021, 03:41
12993
3
Ділліан ВАЙТ: «Усик виглядає жахливо в супертяжах. І Джошуа вибрав його»
Skysports.com

Боксер Ділліан Вайт, який володіє тимчасовим титулом WBC суперважкої ваги, вважає, що Олександр Усик не зможе проявити себе в супертяжах.

«З ким Усик бився в супертяжах? Візерспун і Чісора. І він виглядав жахливо в цих боях. Немає сили удару. Так, він добре рухається, але ці рухи були крутими в крузервейті, а не в супертяжах. Чісора через 6 раундів втомився і ледве ходив, але Усик навіть так не зміг нокаутувати його. Він чисто влучав по ньому, але Дерек довів бій до кінця».

«Хто реально зміг перейти з крузервейту в супертяжі? Девід Хей - хороший боксер, але в супертяжах він не повторив те, що робив в крузервейті. В цьому плані виділяється тільки Холіфілд. Евандер зміг це зробити».

«І Джошуа вирішив битися з Усиком, адже він знає, що я здатний завдати реальної шкоди. Я можу програти, виграти або звести бій до нічиєї, але я в будь-якому випадку завдам шкоди, і Джошуа це знає», - сказав Вайт.

Бій Джошуа - Усик має пройти в липні або серпні.

Джерело Sky Sports
Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
У Джошуа немає вибору. Вусік дістав право на чемпіонський бій за досягнення в важкій категорії. А так все правильно каже Уайт.
bullyUA
Усик перешел в супертяжи специально, чтобы позориться. Хотя больше позориться чем со своими ватными заявления он уже не сможет, даже если его размажут по канвасу.