Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 26 травня 2021, 16:16
5916
9

Металіст 1925: Матч із Чорноморцем може бути зірваний деструктивними силами

Харківський клуб побоюється подій, які можуть призвести до його технічної поразки

| Оновлено 26 травня 2021, 16:16
5916
9
Металіст 1925: Матч із Чорноморцем може бути зірваний деструктивними силами
ФК Металіст 1925

Харківський футбольний клуб «Металіст 1925» виступив із офіційною заявою. У клубі вважають, що матч 28-го туру Першої ліги проти одеського «Чорноморця» може бути зірваний якимись «деструктивними силами».

«Напередодні центрального матчу 28-го туру Чемпіонату першої ліги ПФЛ між ФК «Металіст 1925» (Харків) та ФК «Чорноморець» (Одеса) вважаємо необхідним проінформувати футбольну громадськість України про тривожні сигнали, які у рамках оперативної інформації надходять до нашого клубу.

Згідно цієї інформації центральний поєдинок туру, який відбудеться 27-го травня на ОСК «Металіст», може стати об'єктом спланованої «провокації» деструктивних сил. Сил, зацікавлених, згідно з наявними даними, у зриві матчу, подальшій технічній поразці ФК «Металіст 1925» та, головне, бажаної дискредитації нашого клубу, як структури, нездатної забезпечити належні заходи безпеки, як у чаші стадіону, так і за її межами.

Останнім часом, в умовах безпрецедентного тиску, у тому числі інформаційного, наш клуб вважає сьогодні своїм обов'язком попередити всіх бажаючих спородити сум'яття та безлад під час майбутньої гри. Комплекс заходів безпеки у четвер, 27-го травня, буде кардинальним чином відрізнятися від попередніх домашніх матчів ФК «Металіст 1925» у поточному сезоні в Першій лізі! Плідна співпраця з правоохоронними органами, в контексті прийдешньої зустрічі, не пройде безслідно, та тих провокаторів (третіх осіб), які таки зважаться на зрив гри, очікують, сміємо запевнити, вкрай неприємні для них «сюрпризи».

Ще раз підкреслимо: необхідні превентивні заходи нами кратно підсилені задля того, щоб кожен із уболівальників, який прийде у четвер, 27-го травня, на ОСК «Металіст», відчував себе в цілковитій безпеці. Впевнені, що цинічні плани, які виношуються в головах «доброзичливців», так і залишаться у теоретичній площині. А геть уся багатотисячна армія вболівальників на трибунах, так само, як і величезна аудиторія телеглядачів майбутнього матчу, насолодиться у найближчий четвер футболом виняткового рівня якості, інтриги та з дотриманням принципів Fair Play», — йдеться у заяві «Металіст 1925».

Матч «Металіст 1925» — «Чорноморець» має відбутися у четвер, 27 травня, на ОСК «Металіст». Стартовий свисток поєдинку пролунає о 19:00.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павел П
Черноморец - чемпион!
bus
Ну и как обстановка за 1 час до игры?
нестор
Зачем выделяли матч и перенесли? Ведь раньше он стоял в одном ряду с сегодняшними играми. И чуть ли не намёк на 2 мая 2014 с игрой ЧО - МХ. Но тогда за 3 дня до игры сьехались в город "самообороны" из других регионов, которые потом стояли на вьездах в город рядом с мвд. А пан парубий потерял контроль над ними. О чём отлично было рассказано с таймингом событий в Думской. Но тут то ситуация другая. Неужели борьба за власть в Харькове?
Хотя уверен, что ничего особенного не случится. Замануха.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ja Ja
Черноморец в УПЛ!
4ever
вот она пришла опять паранойа,кому вы нужны клюб однодневка
Анатолий Байбаков
Кто там такие дебильные тексты придумывает? Опять Стороженко))))
hakkinen
И эта командочка из моего прекрасного города...
Они х уйню несут, а стыдно мне.
Деструктивные силы, б лядь!