Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2021, 13:10
531
1

Школа беттінга. Інтуїція, везіння, інформація - що важливіше для гравця

Що потрібно для виграшу

| Оновлено 06 липня 2021, 13:10
531
1
Школа беттінга. Інтуїція, везіння, інформація - що важливіше для гравця
Getty Images/Global Images Ukraine

У світі ставок вистачає самих різних чинників, що впливають на успіх. І для того, щоб бути в цьому успішному, бажано обернути на свою сторону. На цей раз поговоримо про три цікавих особистих якості самого гравця і їхній вплив на те, будуть у Вас "заходити" парі чи ні.

Не завадить хороша інтуїція

Так, досвідчені гравці впевнені, що на одній тільки "чуйці" далеко не заїдеш. Вона може виручити на якомусь обмеженому, як правило, короткому проміжку часу. Але не можна розраховувати на те, що в довгостроковій перспективі якийсь внутрішній голос буде постійно вам нашіптувати правильні варіанти для ставок. З іншого боку, вчені розглядають інтуїцію як прояв підсвідомих процесів. Можливо, готуючи ставку, ви бачили якісь важливі нюанси, ті чинники, що спрацьовують на користь того чи іншого з суперників. Усвідомлено ви їх собі не відзначили, але все ж мозок їх "зачепив", і зараз підказує, на що робити парі. Чому б не перевірити інтуїцію, поставивши невелику суму, навіть на той варіант, що на перший погляд виглядає не "прохідним".

Повністю не можна відкидати везіння / невезіння

Вважається, що кожній невдачі є раціональне пояснення. Але будь-який гравець може назвати в своїй біографії випадки, а то і відрізки, коли, як кажуть, "не перло". Наприклад, аутсайдер забивав в самій кінцівці "з нічого", і це не тільки відбирало перемогу у супротивника, але і руйнувало потенційно вигідне парі. Є й зворотні приклади (їх все ж, як правило, менше). Все ж математичні шанси, що все зійдеться і "зіграє" експрес на 5-6 подій з приємним загальним коефіцієнтом, низькі, і тут, як правило, без "фарту" не обходиться. Історії, коли такий приз вигравався, як правило, має кілька "слизьких" моментів, коли підсумок хоча б 1 події міг бути іншим. Головне, пам'ятати під час "білої" смуги, що потрібно дотримуватися і далі своєї стратегії, а не різко збільшувати ставки. Ну, а під час "чорних" головне завдання - це вчасно зупинитися, і, головне, не намагатися відразу відіграватися.

На першому місці повинна стояти інформованість гравця

Інформація, а не інтуїція або надія на авось, повинна бути основою для того, яку ставку в якому щоглі вибирати. Тільки обдумані рішення, що стали плодом аналітичної роботи, можуть принести в довгостроковій перспективі успіх в беттінгу. А для тих, хто вірить у своє везіння, досить інших азартних ігор, де все залежить суто від фактора випадковості.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sartan71
Если чела подвела интуиция и он загулял к букам - это уже чистое невезение и никакая инфа не поможет.