Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 травня 2021, 00:16
3084
3

Дуже глибокий аналітичний склад розуму. Ахметов видав компліменти Де Дзербі

Через 20 років після Невіо Скали знову італієць очолив донецький клуб

| Оновлено 26 травня 2021, 00:16
3084
3
Дуже глибокий аналітичний склад розуму. Ахметов видав компліменти Де Дзербі
ФК Шахтар Донецьк. Ахметов і Де Дзербі

Президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов в інтерв'ю каналу «Футбол 1» видав компліменти Роберто Де Дзербі, призначеному на посаду головного тренера команди:

«Через 20 років знову італієць в клубі? Це дуже добре, тому що з Невіо Скалою ми тоді виграли перше чемпіонство, і він залишив дуже хороший, яскравий слід. Ми завжди його пам'ятаємо. Це було перше чемпіонство «Шахтаря». Це було 11 червня 2002 року. Тоді трофей був у наших руках. А 27 травня 2002 року Скала виграв ще й Кубок України. В той рік ми виграли і Кубок, і чемпіонство. І в фіналі ми тоді обіграли київське «Динамо» 3:2, якщо пам'ятаєте, в додатковий час.

Про талант Де Дзербі говорить вся Європа і весь світ. Його команда, з ким би вона не грала, завжди володіє м'ячем, вона контролює м'яч, незважаючи на те, що зовсім різні бюджети. Все-таки італійський чемпіонат – дуже сильний чемпіонат сьогодні, який цікаво дивитися, з величезною конкуренцією. Вперше за останні роки чемпіонство не виграв «Ювентус». «Інтер» скільки років до цього йшов, не міг виграти – зараз виграв.

Подивіться сьогодні на шосте-сьоме місце – однакові очки у «Роми» і «Сассуоло». З ким би команда не грала... Ви подивіться, як вони грали з «Аталантою». Це була теж дуже цікава гра. З усіма суперниками, з лідерами команда «Сассуоло» не був хлопчиками для биття. Вони, в принципі, контролювали м'яч і атакували. Вони змушували нервувати всіх лідерів і, коли виходило, обігрували лідерів в тому числі.

Я довіряю своїй команді, своїй клубній команді, яка за великим рахунком переконана в тому, що вона робить, переконана у виборі. Їхньої думки мені досить. Але якщо ви хочете запитати у інших, то ви можете запитати! Всі, хто цікавиться футболом, вам скажуть, що Де Дзербі – це дуже сильне рішення «Шахтаря».

У Роберто дуже глибокий аналітичний склад розуму. Я переконаний в тому, що він дивився, глибоко знає весь наш склад, наш стиль гри, у що ми граємо і як ми граємо. І перед тим, як прийти до нас, у нього було багато інших пропозицій, але він вибрав нас. Чому? Бо вважає, що цей проект – саме той, яким ми будемо пишатися».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shara
Ахметка молодца! Пиарится как никогда, чтобы потроллить деда.
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил