Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 25 травня 2021, 15:45
1264
1

Ілля МАРЧЕНКО: «Вірив, що зможу переламати хід гри, боровся до кінця»

Українець – про камбек в матчі проти Брейдена Шнура

| Оновлено 25 травня 2021, 15:45
1264
1
Ілля МАРЧЕНКО: «Вірив, що зможу переламати хід гри, боровся до кінця»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Марченко

Український тенісист Ілля Марченко (№161 АТР) прокоментував перемогу над Брейденом Шнуром (№219 АТР) в чвертьфіналі кваліфікації Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.

«Грав я погано, уваги не було, нічого не виходило. Грати було важко, вітер, важкі умови. Навіть при всьому цьому я погано грав. Те, що влучало, летіло коротко, неактивно, Шнур володів ініціативою і практично він контролював матч. Просто вийшло, що психологічно я сильніший, ніж він, мабуть, тому в рейтингу він стоїть нижче. В мене досвіду більше. Я дивився його останній матч: він теж вів 4-0 і програв у третьому сеті 7-6.

Десь, пам'ятаючи це, я вірив, що зможу переламати хід гри, боровся до кінця. Він здорово відіграв, коли у мене були брейкпоїнти, але й моїх помилок було більш ніж достатньо. Грою я не можу бути задоволений, але я задоволений результатом. Перша перемога на ґрунті (за два роки) і на Ролан Гаррос я не вигравав давно (з 2015 року). Коли я побачив результати жеребкування, то, скажу чесно, дуже зрадів, що у мене є шанс. Шнур - явно не ґрунтовик, так само, як і я. Зрозуміло, він добре подає, але періодами може помилятися, і ці помилки прийшли якраз тоді, коли потрібно було», - сказав Марченко.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Петухов
Илья психолог!