Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2021, 12:18
362
0

Школа беттінга. Довгострокові ставки і їх види

Коли готовий чекати виграш

| Оновлено 06 липня 2021, 12:18
362
0
Школа беттінга. Довгострокові ставки і їх види
Getty Images/Global Images Ukraine

Як правило, ставки розміщуються на 1 (в разі експреса - кількох) поєдинків, причому вибираються ті матчі або бої, що пройдуть найближчим часом. Але це тільки 1 вид ставок. У всіх лініях представлені й інші, довгострокові. Це спеціальний, окремий вид парі на спорт, що робиться задовго до моменту вирішальної події. Як правило, вони стосуються якихось великих змагань як на національному, так і на всеєвропейської або світовому рівні.

Переваги та недоліки довгострокових ставок

Як козирів можна назвати, в першу чергу, можливий розмір виграшу. Щоб залучити клієнтів, зацікавити їх ставити на щось подібне, букмекери виставляють великі коефіцієнти. Наприклад, на переможця Ліги Чемпіонів перед стартом розіграшу навіть на головних фаворитів запропоновані великі, привабливі котирування. І деякі клієнти цим користуються, роблячи кілька таких ставок. Навіть якщо одна з них "зіграє", можна отримати підсумкову прибуток. З іншого боку, потрібно розлучитися з грошима задовго до початку події, і далеко не всі згодні терпіти настільки тривале очікування.

Найпопулярніший вид довгострокових ставок - на переможця турніру

Завжди можна знайти пропозиції, які стосуються того, хто виграє чемпіонати, особливо популярні - АПЛ або Серію А в футболі, НХЛ і КХЛ в хокеї, НБА або Єдину лігу в баскетболі. Звичайно ж, не залишають без уваги і футбольні єврокубки. Особливо цікава в цьому плані Ліга Чемпіонів, яку за більш ніж чверть століття виграти поспіль хоча б 2 роки зміг тільки "Реал". Ще більш обговорювані питання про те, хто виграє чемпіонат світу, а зараз, звичайно ж, і довгоочікуване Євро. До турніру мало часу, але коефіцієнти більш ніж привабливі

Можна ставити на вихід в наступний раунд

У багатьох змаганнях передбачені групові стадії і плей-офф. На те, що зможе пробитися в ігри на виліт, теж можна розміщувати парі. Але перед тим, як розміщувати свою ставку, краще вивчити регламент. Наприклад, в Лізі чемпіонів зараз з 32 учасників далі йде половина, ті, хто займає 1-2 місця в своїх квартетах. А ось на Євро відсіваються після групового етапу третину, 8 з 24. Крім того, доступні і ставки на "прохід", тобто на те, хто із суперників за підсумками двоматчевого раунду (в футболі) або серії зустрічей (в хокеї йди баскетболі) зможе пройти в наступний раунд.

Приймають "в довгу" і на персони спортсменів

Тут є чимало варіантів. Хто виграє "Золотий м'яч" у футболі? Кого визнають MVP в НБА? Який гравець стане кращим бомбардиром? Або, наприклад, куди перейде та чи інша зірка, або кого з тренерів звільнять раніше? На все це теж є ставки, нехай, можливо, і не в кожній конторі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 9
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.