Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 травня 2021, 04:12
4410
4

Чому нічия з Бахрейном – не катастрофа? Циганик пояснив свою позицію

Журналіст поділився враженнями від товариського матчу збірної України

| Оновлено 25 травня 2021, 04:12
4410
4
Чому нічия з Бахрейном – не катастрофа? Циганик пояснив свою позицію
УАФ

Журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE поділився своїми враженнями від товариського матчу збірної України з Бахрейном (1:1):

«Які враження після матчу з Бахрейном? Абсолютно нормальні. Я пам’ятаю, як Блохін розпочинав свою кар’єру на тренерській лаві збірної України. Тоді програли всі товариські поєдинки, і нам здавалося, що у нас немає збірної. Він тоді говорив: «Хлопці, головне, щоб ми програвали тільки товариські матчі. Решта все прийде». Потім команда з першого місця вийшла на чемпіонат світу, обіграла на виїзді чемпіонів Європи [Грецію], обіграла третю команду останнього чемпіонату світу [Туреччину].

Мені сподобалося, що я побачив хорошу форму і настрій Марлоса. Я не впевнений, що він буде основним футболістом на Євро. Але я знаю, що це хороша опція для Андрія Шевченка. І я знаю, що в деяких матчах він його використовуватиме. Так само я дуже радий, що зіграв Тарас Степаненко, адже він важливий гравець.

Також я знаю, що Шевченко задоволений грою Артема Довбика. Ці матчі – можливість побачити персоналії: в якому вони стані, як вони готуються, як можуть себе проявити. Досвідчені футболісти зіграли так, як вони мали зіграти.

Це товариська гра. Щоб люди отримали ігрову практику. Тут немає такого рівня відповідальності, який повинен бути. Я би більше хвилювався, якби Україна розірвала цей Бахрейн, і ми говорили, що у нас є команда, яка може виграти чемпіонат Європи.

Успіхом буде вихід з групи. Далі все залежатиме від жеребкування. Я вважаю, що у нас хороша і яскрава збірна. Ми будемо спокійно почуватися на Євро».

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
movkli
это не катастрофа - это позор.
я бы, вообще, не играл бы нашей сборной товарищеские игры, если сборная СССР, когда-то считалась Чемпионом Мира по товарнякам, то наша сборная аутсайдер в мире товарняков, хотя в официальных можно ожидать всего: то победу над Испанией, то ничью с Казахстаном
gvs58
Очередная пурга от Цыганка! Ничьи с Финляндией и Казахстаном тоже не катастрофа? Нужно Луческу в сборную! Он их заставит играть!
Олег Мандрівник
Это не катастрофа, это белая лиса сибири
BekXan
А ни кто и не говорит что это катастрофа даже если проиграли.Вопрос в другом Шева с умным лицом сказал что матч пофигу он получил результаты по датчикам по игрокам.Так вот какой нах результат там может быть когда тренер сделал ставку на провал игры что бы просто обкатать что то своё?И как можно сделать вывод когда все игроки провалились?Делают вывод на максимуме и показателях выложенности игрока против соперника.А здесь провал.Это типа включить умного что всё идёт по плану.А по факту 3 игра провал.А Шева в игрушки по датчикам играется.Может пора включить мозги и тренера что бы видеть происходящее на поле и игроках а не занимается какой Вася больше пробежит?