Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2021, 14:34
2464
4

СЕЛЮК: Якби Калитвинцев використав досвід Туре, він би не провалив роботу

Футбольний агент – про відставку головного тренера «Олімпіка»

| Оновлено 24 травня 2021, 14:34
2464
4
СЕЛЮК: Якби Калитвинцев використав досвід Туре, він би не провалив роботу
Facebook. Дмитро Селюк

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк, який представляє інтереси екс-гравця «Манчестер Сіті» Яя Туре, який недавно покинув донецький «Олімпік», підбив підсумок перебування івуарійця в Україні.

«По-перше, я вдячний президенту «Олімпіка» Владиславу Гельзіну, який дав можливість Яя пройти стажування в донецькому клубі, почати в ньому тренерську кар'єру, оскільки Туре зараз вчиться в Києві, щоб отримати тренерську ліцензію. Було символічно, що в донецькому «Металурзі» він починав свою європейську кар'єру гравця, а в донецькому «Олімпіку» вже почав як тренер. Правда, звичайно, хотілося, щоб його процес залучення в роботу як тренера в «Олімпіку» був більшим, ніж вийшло. Але як вийшло, так вийшло.

Можливо, якби Юрій Калитвинцев використав досвід Яя, у нього б не було таких нікчемних результатів і він не завершив роботу в «Олімпіку». Багато тренерів чомусь вважають, що він міг когось «підсидіти». Ні. Це не так. Він тільки вчиться на тренера, максимум, може бути помічником, тому що не має ліцензії Pro. Звичайно, він висловлював свою думку, говорив, хто, на його думку, «сирий» з гравців «Олімпіка» для УПЛ. Як показав час і підсумок чемпіонату, він був багато в чому правий і зараз йдуть зміни в «Олімпіку», про які він говорив.

Відхід Яя з «Олімпіка» пов'язаний виключно з подальшим розвитком тренерської кар'єри. Є напрямки, куди він рухається. Як футболісти шукають, де їм вигідніше і краще, так і тренери. Тому Яя зараз вивчає подальші варіанти роботи тренером. У нього є пропозиції, тому, думаю, в найближчі 10 днів це питання вирішиться.

Потрібно рухатися далі, адже в «Олімпіку» Яя Туре працював безкоштовно, нічого не отримував, але робив перші кроки як молодий спеціаліст, за що спасибі Владиславу Гельзіну».

У минулому сезоні «Олімпік» зайняв 13-е місце в турнірній таблиці УПЛ.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
туре без селюка и в туалет наверно не ходит
Alex86 1
возится с тем туре как с писаной ... как панков с милей) обоср товарищ при первой возможности скорее всего и все равно дифирамбы будут
Футбол в квадрате
Та хватит уже везде своего Туре пихать!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил