Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2021, 03:37
10152
0

АНДРОНОВ: «Луческу в Динамо - не той Луческу, який був у Шахтарі»

Відомий журналіст - про успіхи румунського фахівця в київському клубі

| Оновлено 24 травня 2021, 03:37
10152
0
АНДРОНОВ: «Луческу в Динамо - не той Луческу, який був у Шахтарі»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Відомий журналіст Олексій Андронов розповів, чому у Мірчі Луческу все склалося з «Динамо».
 
«Перші враження від цього призначення перетиналися не з тренерською майстерністю, а з особливостями характеру Луческу, його поведінкою в період роботи в «Шахтарі». І ясна річ, що так ось відразу прийняти цей факт було досить складно. Адже в його тренерських якостях сумнівів не було. Питання було в тому, чи не виробився він, чи залишився у нього ще порох. Але чим далі, тим більше з кожним місяцем він знімав всі питання у скептиків як по тренерству, так і по поведінці.
 
Адже Луческу який працює в «Динамо» - це зовсім не той Луческу, який був у «Шахтарі». Тут, скоріше, більше було від «Шахтаря», а не від Мірчі. А він просто, як талановитий актор, грав свою роль. Можу тільки згадати, як колишні гравці донецької команди розповідали про його методику постійного тиску на суддів, постійних забігів в сторону лайнсмена або резервного арбітра. З'явилася ця методика не за Луческу - в ужиток її ввів ще Бернд Шустер, коли тренував «Шахтар».
 
Тобто, там Луческу потрібні були свої пісні, тут вже знадобилися інші. Він перебудувався, і навряд чи у когось можуть бути питання, що румунський тренер не так поводився. Ми пам'ятаємо історію, коли в свій час була призначена на матч із «Шахтарем» Наталія Рачинська, він потім наговорив, що називається, хоч греблю гати. Потім вибачався, квіти дарував. Зараз вже всі звикли до того, що Катерина Монзуль зі своєю бригадою працює мало не на всіх центральних матчах, з «Динамо» перетинається постійно. І жодного питання з цього приводу не виникло. Думаю, що Луческу теж перебудувався. Адже він не Марадона, який все життя грав одну і ту ж партію у всіх командах. Як якісний тренер і людина з гігантським життєвим досвідом зумів знайти те русло, в яке треба попрямувати», - сказав Андронов.

Читайте також: Артем ФРАНКОВ: «Сьомін із захопленням сприйняв досягнення Динамо за Луческу»

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.